Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Pralcia. Jak się czujesz, koleszanku? Jak twój apetyt? Może mam ci przysłać kotolotę troszku miąska? Duża dopieroco krajała i dała suplimęty. Książniczka Ofelja troskliwna
Dziękuję. Dostałam kroplówkę, ugryzłam dużą w rękę, ale kroplówkę i tak dostałam. Dostałam tabletkę na ciśnienie i wyplułam, ale dostałam znowu. Teraz zjadłam trochę kolacji Pralcia
Pralciu ciocia Anna2016 dobrze radzi, Duża potrzebuje Twojego wsparcia! I Sylwusia też, i Kubunia z Klusią, i Nadzwyczajnego Nonia z Florentynką My oczywiście trzymamy kciuko-łapki za Dużą i za Twój apetyt Pralciu Kitek
Palciu pojechałem na badania, a zrobili mi ząbki I jeszcze okazało się, że mam pnn i jakiegoś gruczolaka. Ale czuję się dobrze i strasznie się ucieszyłem, jak wróciłem do domu. Mini też miala zrobione ząbki, ale poza tym nic jej nie jest, tylko powinna schudnąć. Cieszę się, że trochę zjadlas Miau was pizdrawiam Kitek
Kitek. Jak się czujesz po ząpkowaniu? Mię też kiedyś robiali ząpki i to było okropeczne i jeszcze mię kilka skradli! A Małej Ciornej to wszystkie skradli! Pralcia, koleszanku. Amciałaś obiadek? Ja amciałam i dostałam deserek, ino tak malutki że ledwo poczułam w pysiu! I jeszcze mię Duża powtykała mniamuśności w pudełko i musiałam se sama wyciągać łapcią! No to jezd oburzające! I jeszcze na dodatek Duża przyniesła dzisiaj jakoweś pudełko i powiedziała że wew tym pudełku jezd cosik dla nas kotków. Już myśliłam że to jakoweś mniamuśności albo chrupcie albo puszeczki... a tam były ino suplimęty! No jak tak można robiać kotku w kunia? Książniczka Ofelja oburzona