Marmolada18 pisze:Ooo, moje ulubione podkładki) Poproszę komplet za 20 zł
cieszę się że podkładki zdobyły uznanie, tworczyni bardzo z tego się ucieszy iza71koty pisze:Marmolada18 pisze:Ooo, moje ulubione podkładki) Poproszę komplet za 20 zł
WowI tutaj zawitałaś
![]()
Chciałam pięknie podziękowaćOli
za paczuszkę.I Cudne wełniaczkowe prezenty jak zwykle cudnie wykonane z dbałościa o każdy szczególik.
![]()
Czerwona podusia będzie dla Dziubeczka.
I dostanie też jedną z magicznych wełnianych piłeczek.
Postaramy się o zdjęcia.

alessandra pisze:iza71koty pisze:Marmolada18 pisze:Ooo, moje ulubione podkładki) Poproszę komplet za 20 zł
WowI tutaj zawitałaś
![]()
Chciałam pięknie podziękowaćOli
za paczuszkę.I Cudne wełniaczkowe prezenty jak zwykle cudnie wykonane z dbałościa o każdy szczególik.
![]()
Czerwona podusia będzie dla Dziubeczka.
I dostanie też jedną z magicznych wełnianych piłeczek.
Postaramy się o zdjęcia.
Nic tak nie cieszy jak zadowolone futerkona zdrówko z uklonami od Tulinka
Pisałam na wątku nie wiem czy wpadłaś?Smarujemy uszka i nosek płynem bo to takie zmiany skórne.Ogólnie mogę powiedzieć że jest spora poprawa.Dziubek je dużo.Wczoraj w nocy przeszedł całą kuchnię i ani razu sie nie przewrócił.Nauczył się ze trzeba tylne łapki szeroko rozstawiać więc robi to jak najszerzej- trochę zabawnie i pokracznie to wygląda ale steruje sobie jeszcze ogonkiem i jakoś daje radę.Mimo chybotania potrafi się teraz nieżle zagalopować.Próbowałam z kuwetką ale niestety na razie nie da rady.Kiedy tylko go tam posadzę od razu się wyrywa żeby wyjść.LimLim pisze:Poproszę 5 (kalendarz) i 12 (różowy futerał na okulary) za wywoławcze

pięknie dziękujemyLimLim pisze:Poproszę 5 (kalendarz) i 12 (różowy futerał na okulary) za wywoławcze

Ale teraz na poważnie.Pięknie dziękujemy
Dziewczyny
Bardzo bardzo mocno. 
alessandra pisze:Jest wpłata od aga66![]()
Czekamy jeszcze na wpłaty od: LimLim , bea oraz aistionnelle
moja poszła dzisiaj
bea3 pisze:alessandra pisze:Jest wpłata od aga66![]()
Czekamy jeszcze na wpłaty od: LimLim , bea oraz aistionnelle
moja poszła dzisiaj
Ola ja nie dostałam żadnej wiadomości odnośnie bazarku, moja widocznie też nie doszła.
Możesz wysłać mi jeszcze raz info ile i komu płacę?
, wysyłałam jedna wszystkim, moze cos poszło nie tak
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania i 55 gości