(5) Moja Rodzina TAM, ja TU...czas koszmarnych rocznic..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 29, 2019 11:36 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Marzenia, bez stresu. Piszesz kiedy możesz

kasia.winna

Od: Pon paź 05, 2015 14:22

Post » Czw sie 29, 2019 16:07 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

jolabuk5 pisze:Najwazniejsze, że wynik usg u Milenki ok! A łapka się wyleczy. :ok: :ok: :ok:
Na taką bakteryjną biegunkę można dać nifuroksazyd, zabija bakterie tylko w przewodzie pokarmowym.

ok. Na razie poobserwuję jednak... nie wiem, ale komuś oddałam nifuroksazyd. Nie jest łatwo mieć leki kotów, które odeszły, w domu.

Tak siedzę i ledwo dyszę. Dzisiaj jechałam 40 min w autobusie bez klimatyzacji.. Było mi bardzo trudno. Doszłam do pracy na szerokich nogach 7 minut spóźniona..
Już mi się nawet nic nie chce. Znowu jestem zmęczona - z nerwów o Milenkę mało spałam lub dziwnie, nie wypoczynkowo, bo nawet we śnie się telepałam a i jeżdżenie do kotów codziennie godzinę w jedną stronę i staranie się, aby być przed pracą, zeby nie wracać nocnymi autobusami , też mi daje do wiwatu trochę..
Zapakowałam wysyłki fantów bazarkowych, ale nie wiem czy gdzieś jeszcze dzisiaj dojdę - ewentualnie zrobię jutro. Postaram się też dzisiaj porozliczać bazarki.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw sie 29, 2019 17:03 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Może być szczypta smecty :kotek:

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Czw sie 29, 2019 21:42 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Ooo zdrówka dla pań.N. i N. Nie srać :D
https://zrzutka.pl/bpfeke dla wojowniczki Fisi walczącej z FIP

kwiryna

Od: Sob lip 23, 2016 9:36

Post » Pt sie 30, 2019 17:48 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

kwiryna pisze:Ooo zdrówka dla pań.N. i N. Nie srać :D

Dziękujemy! :D Wygląda na to, że czytają i się posłuchały, bo od wczoraj kupy uformowane.
Za to pomyłkę popełniłam jeśli chodzi o notkę i znowu mam kłopot - ale nie martwię się, nie , spoko - a mianowicie, albo jest tak, że jednak zylkene powinna dostawać, bo nie dawalam jej dwa dni, albo mam efekt pomylki jeśli chodzi o te płynne smaczki, bo wczoraj notka masakrycznie sobie wygryała przednie łapki. Na tyle mocno, że nawet podbiegła do rzuconej myszki i tuż przed nią siadała na pupie i zaczynała gryźć łapki. No ale, jakoś źle przeczytałam, że tylko jeden kolor tych smaczków ma w sobie słód, a wczoraj doczytałam, że drugi też i chyba (pewności nei mam ) przedwczoraj dałam jej ten drugi... Więc te gryzienie to albo efekt tego smaczku, albo braku zylkene..
Milenka dzisiaj wróciła do swoich rytuałów i obejrzałam jej lapkę - troszke obawiam się, że przy jednym paluszku może być trochę ropy, albo to zabarwiony paluszek ozonella. Ale nie boli jej chyba, bo się nie drze jakoś bardzo, bardziej jest przerażona,że jej coś w ogóle przy łapce gmeram.
Generalnie TFUUUUUUUUUUUUUUU zapanował względny spokój. Sikanie za kuwetę już mnie nie denerwuje, chcialabym tylko wiedzieć która to no ale nie wiem, bo mnie nie ma w domu. We wtorek mam wizytę z Milenką i zobaczymy czy wet uzna wynik usg dot pęcherza za przyczynę sikania... Ewentualnie jeszcze mocz Nutki jest do zbadania.

I jeszcze - jutro jadę na dzień do Olsztyna - trzymajcie kciuki - są 3 osoby do ogladania mieszkania - oby się udalo DOBRZE je wynając od niedzieli... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt sie 30, 2019 18:54 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Oj, to trzymam z całych sił! Żeby się udało dobrze wynająć! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pt sie 30, 2019 21:03 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Za jutrzejszy dzień :ok: :ok: :ok:

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Pt sie 30, 2019 21:12 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

:ok: :ok: :ok:
https://zrzutka.pl/bpfeke dla wojowniczki Fisi walczącej z FIP

kwiryna

Od: Sob lip 23, 2016 9:36

Post » Pt sie 30, 2019 21:39 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

To i ja potrzymam kciuki za lokatorów i za kocinki :ok: :ok:

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Sob sie 31, 2019 6:29 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Kciuki za dobrych najemców i całokształt [emoji106][emoji106][emoji106]

Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka

megan72

Od: Śro kwi 18, 2007 12:41

Post » Sob sie 31, 2019 9:03 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

tez kciuki :ok: :ok: :ok: :D . Bedzie w koncu ok, zobaczysz.
Obrazek

nyoe

Od: Wto lut 08, 2005 6:07

Post » Sob sie 31, 2019 9:52 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Za wynajem :ok:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob sie 31, 2019 11:48 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Ja też trzymam za dobrych najemców i dobre zdrowie koteczek. Za twoje zdrówko zresztą też :)

Agwena

Od: Sob maja 19, 2018 12:27

Post » Sob sie 31, 2019 16:55 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Nic nie wyszło. :placz:
Najpierw były dwie dziewczyny chętne od października i w trakcie negocjacji zrezygnowały. Mój błąd. Teraz żałuję.
A rodzina budzi trochę wątpliwości wiec pewnie niedługo zadzwonimy z odmowa.
I tak jak miałam cudny nastrój w pkp, tak teraz jest do kitu. :roll:

Marzenia11

Post » Sob sie 31, 2019 17:52 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Będziesz Marzeniu wiedzieć jak rozmawiać następnym razem, żeby już takiego błędu nie popełnić. Nie od tej, to może od przyszłej niedzieli się uda. Trzymam mocno kciuki, żeby następna rozmowa przebiegła po Twojej myśli. Dałoby Ci to w końcu trochę spokoju. Musi się w końcu udać :ok: :ok:

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

[poprzednia][następna]