Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Lusiu, to tak jak u nas wczoraj. Duża nas wygoniła z balkonu, a pitem musiała znowu otworzyć, bo burzy nie było!
Sabcia
kwiryna pisze:U nas też sucho
MB&Ofelia pisze:Polowania na ćmy ciąg dalszy. Jednej @@ pozwoliły uciec, siedzę z miotełką do kurzu dla obrony bo robactwo gdzieś lata po domu. Drugą właśnie mordują, jak tą teź wypuszczą to przerobię na mufki
W dodatku Ofelia przynosi do mieszkania jakieś same ćmy mutanty!
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Polowania na ćmy ciąg dalszy. Jednej @@ pozwoliły uciec, siedzę z miotełką do kurzu dla obrony bo robactwo gdzieś lata po domu. Drugą właśnie mordują, jak tą teź wypuszczą to przerobię na mufki
Ćmę na mufki?
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Polowania na ćmy ciąg dalszy. Jednej @@ pozwoliły uciec, siedzę z miotełką do kurzu dla obrony bo robactwo gdzieś lata po domu. Drugą właśnie mordują, jak tą teź wypuszczą to przerobię na mufki
Ćmę na mufki?
Nie. Ćmy na plamy na ścianieA na mufki te dwie małpy znoszące ćmy do domu
Zwłaszcza burą małpę...
MB&Ofelia pisze:Koty? Jakie koty? Ja mam małpy. Wredne, ogoniaste, zakłaczoneMiauczą jak koty co prawda, ale to chyba taka podpucha.
ewkkrem pisze:Dziewczyny, mufki daaaawno wyszły z mody! (ciekawe, czy młodsze pokolenie wogóle wie o czym mowa)
Przypomniał mi się kawał z brodą, zrozumiały tylko dla starszego pokolenia, które znało firmę OSRAM:
Przychodzi pani do sklepu elektrycznego kupić żarówkę. Ponieważ była miłośniczką kotów, a zima mroźna kotka schowała do mufki.
- Ma Pan żarówkę?
- Osramówkę?
- A co Pana obchodzi!!! Osra czy nie osra!!! To MOJA mufka!!!
Drops, (zasłyszał od dużej).
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Dziewczyny, mufki daaaawno wyszły z mody! (ciekawe, czy młodsze pokolenie wogóle wie o czym mowa)
Przypomniał mi się kawał z brodą, zrozumiały tylko dla starszego pokolenia, które znało firmę OSRAM:
Przychodzi pani do sklepu elektrycznego kupić żarówkę. Ponieważ była miłośniczką kotów, a zima mroźna kotka schowała do mufki.
- Ma Pan żarówkę?
- Osramówkę?
![]()
![]()
![]()
Wchodzi facet do sklepu i woła: Osram, bo chcę światła
mir.ka pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Dziewczyny, mufki daaaawno wyszły z mody! (ciekawe, czy młodsze pokolenie wogóle wie o czym mowa)
- Ma Pan żarówkę?
- Osramówkę?
![]()
![]()
![]()
Wchodzi facet do sklepu i woła: Osram, bo chcę światła
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jeszcze hasło reklamowe :
Żarówki OSRAM w różnych kolorach
kwiryna pisze:Mufki nadal noszą mamy. Takie mieszczące nie tylko ręce ale i pałąk od wózka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 77 gości