alessandra pisze:dobrze,ze sie zakolegowaliDziubelkowi będzie lepiej z kolegą
Oj nie tylko zakolegowali.Hardy robi za terapeutę i pielęgniarza.Myje Dziubka.Trenuje.Na szczęście robi to z dużym umiarem.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alessandra pisze:dobrze,ze sie zakolegowaliDziubelkowi będzie lepiej z kolegą
aistionnelle pisze::1luvu: Merlin patrzy jakby ktoś jedzonko przyniósł
Maksiu w ulubionej pozycji, na równie ulubionym daszku .![]()
Cudne kociska!
iza71koty pisze:alessandra pisze:dobrze,ze sie zakolegowaliDziubelkowi będzie lepiej z kolegą
Oj nie tylko zakolegowali.Hardy robi za terapeutę i pielęgniarza.Myje Dziubka.Trenuje.Na szczęście robi to z dużym umiarem.
iza71koty pisze:aistionnelle pisze::1luvu: Merlin patrzy jakby ktoś jedzonko przyniósł
Cudne kociska!
Tak.Bo i przyniósł.On ma śliczne oczy i długie wąsiska.Ulubiony daszek to teraz inny daszek tuż pod moimi oknami.Patrzy mi w okna i sie zastanawiam czy on moim kotom współczuje czy zazdrości![]()
Franuś natomiast od wczoraj na wybiegu.Chodzi po domu.Siedzi na oknie.Ale chyba tęskni na dwór bo mi pomiaukuje.Na noc go tylko dałam do klatki żeby nie majstrował przy siatkach w nocy.
aistionnelle pisze:iza71koty pisze:alessandra pisze:dobrze,ze sie zakolegowaliDziubelkowi będzie lepiej z kolegą
Proszę jaki zaangażowany.Zawsze to starszy, bardziej doświadczony kolega.Ćwiczenia w koordynacji na pewno się przydadzą
aistionnelle pisze:iza71koty pisze:aistionnelle pisze::1luvu: Merlin patrzy jakby ktoś jedzonko przyniósł
Cudne kociska!
Tak.Bo i przyniósł.On ma śliczne oczy i długie wąsiska.Ulubiony daszek to teraz inny daszek tuż pod moimi oknami.Patrzy mi w okna i sie zastanawiam czy on moim kotom współczuje czy zazdrości![]()
Franuś natomiast od wczoraj na wybiegu.Chodzi po domu.Siedzi na oknie.Ale chyba tęskni na dwór bo mi pomiaukuje.Na noc go tylko dałam do klatki żeby nie majstrował przy siatkach w nocy.
Tak właśnie myślałam, jak w baaaaardzo starej piosence :czy te oczy mogą kłamać ?
Maksiu może jest ciekawy jak tam na piętrze koledzy żyją ? Bez daszku i trawki ? I bez bluszczyku ?![]()
Franciszkowi natomiast zaraz powiem żeby się zastanowił dwa razy zanim sobie na swojej wymarzonej wolności nabije kolejnego guza.
aistionnelle pisze:Taaaak smyczkę nabyć i wyprowadzać, na siusiu i na rozpoznanie: DDD
A ja myślałam, że siedzi w klatce bo agresywny albo koledzy go nie polubili. Tymczasem koty to mądre stworzenia.wiedzą dobrze jak się sprawy mają.
iza71koty pisze:
Jedną z moich pasji jest malowanie obrazów na płótnie- techniką olejną.Dziewczyny z forum dość mocno i skutecznie mnie zmotywowały. Obrazy, które maluję są potem oferowane na sprzedaż na kocim bazarku, a zysk z obrazów przeznaczam do kociej skarbonki;Część zysku przeznaczam na zakup kolejnych materiałów do malowania( podobrazia, pędzle, farby, oleje itp.).
W moim wypadku kocia skarbonka oznacza bieżące kocie potrzeby- zakup jedzenia, zakup polarków( w sezonie przygotowawczym na jesień ),wizyty u weterynarza i zakup leków w razie potrzeby, a także paliwa i wielu innych...
Żeby pozyskać środki na opiekę nad stadem propaguję Adopcje wirtualne organizuję bazarki- najczęściej z perfumami, lub srebrną biżuterią- kupowane przeze mnie taniej z myślą o odsprzedaży na bazarku. Niewielki zysk przeznaczam na potrzeby stada, natomiast wkład w zakup zazwyczaj ponownie inwestuję.
Zdarza się, że okazjonalnie "Ktoś" zorganizuje dla nas bazarek, lub podaruje nam jakieś fanty za co bardzo serdecznie
dziękuje![]()
Dziękuję Opiekunom wirtualnymi Darczyńcom
, którzy wspierają nas w formie karmy i/lub pomocy finansowej.
Dziękuję również wszystkim "Kupującym'oraz "Wspierającym"
za to, że jesteście.
Nasze aktualne bazarki:
Bazarek nr. 1
Moje prace- obrazy olejne:
viewtopic.php?f=20&t=190892&p=12171671#p12171671
Bazarek nr. 2
viewtopic.php?f=20&t=191250
Bazarek nr. 3
viewtopic.php?f=20&t=191432
Bazarek nr. 4
viewtopic.php?f=20&t=191477
Bazarek nr. 5
viewtopic.php?f=20&t=191935&p=12196935#p12196935
iza71koty pisze:Jeśli można to chciałabym zgłosić delikatną prośbę o suche jedzonko.....![]()
![]()
![]()
to bardzo ważne dla nas.
aistionnelle
Podarowała nam na Bazarek butki.Bardzo ładne.Rozmiar pomiędzy 39 a 40.Nowe i takie może z dwa razy założone ale stan idealny.
Postaram się potem o Bazarek.Zapraszam potem.
JaskaJot pisze:iza71koty pisze:
Jedną z moich pasji jest malowanie obrazów na płótnie- techniką olejną.Dziewczyny z forum dość mocno i skutecznie mnie zmotywowały. Obrazy, które maluję są potem oferowane na sprzedaż na kocim bazarku, a zysk z obrazów przeznaczam do kociej skarbonki;Część zysku przeznaczam na zakup kolejnych materiałów do malowania( podobrazia, pędzle, farby, oleje itp.).
W moim wypadku kocia skarbonka oznacza bieżące kocie potrzeby- zakup jedzenia, zakup polarków( w sezonie przygotowawczym na jesień ),wizyty u weterynarza i zakup leków w razie potrzeby, a także paliwa i wielu innych...
Żeby pozyskać środki na opiekę nad stadem propaguję Adopcje wirtualne organizuję bazarki- najczęściej z perfumami, lub srebrną biżuterią- kupowane przeze mnie taniej z myślą o odsprzedaży na bazarku. Niewielki zysk przeznaczam na potrzeby stada, natomiast wkład w zakup zazwyczaj ponownie inwestuję.
Zdarza się, że okazjonalnie "Ktoś" zorganizuje dla nas bazarek, lub podaruje nam jakieś fanty za co bardzo serdecznie
dziękuje![]()
Dziękuję Opiekunom wirtualnymi Darczyńcom
, którzy wspierają nas w formie karmy i/lub pomocy finansowej.
Dziękuję również wszystkim "Kupującym'oraz "Wspierającym"
za to, że jesteście.
Nasze aktualne bazarki:
Bazarek nr. 1
Moje prace- obrazy olejne:
viewtopic.php?f=20&t=190892&p=12171671#p12171671
Bazarek nr. 2
viewtopic.php?f=20&t=191250
Bazarek nr. 3
viewtopic.php?f=20&t=191432
Bazarek nr. 4
viewtopic.php?f=20&t=191477
Bazarek nr. 5
viewtopic.php?f=20&t=191935&p=12196935#p12196935
Hej świetna tabela - uzmysławia jakie kwoty warto przelewać i jak bardzo pomoc jest potrzebna. Powiedz proszę, jakiej wielkości to "stadka".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tundra i 114 gości