Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Lilo, pięknie bronisz honoru swoich Dam, ale wiesz, nie możecie zajmować wszystkich miejsc w baśniowym świecieWystarczy, że macie wyłączność na Książniczkę
Ale my z Lusią tez jesteśmy Królewny, i Zunia jest, i Pralcia i Chiko też jest Królewną, prawda Chiko? Nasza Duża mówi, że jesteśmy, a ona jest specjalistką od basni
![]()
Sabcia
jolabuk5 pisze:Lucasku, ja tez Cię![]()
![]()
![]()
![]()
bardzo!
Ale w słowie absztyfikant nie ma nic złego, wg. Słownika Języka Polskiego PWN absztyfikant pot. «konkurent, wielbiciel»
Ty co prawda jesteś moim Rycerzem ale Rycerz to też wielbiciel, prawda?![]()
![]()
Sabcia polonistka
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Chikita pisze:Ale pewnie żadna nie urodziła się w pałacu...
I to na pewno nie są rycerze, a tacy absztyfikanci poprostu...
Chiko
Nie trzeba rodzić się w pałacu by być szlachetnie urodzonym .
![]()
![]()
No pewnie Lusiu! A poza tym MY jesteśmy Królewny![]()
![]()
![]()
Sabcia
lucas 2014 pisze:Ja Lady Sabcię![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i gdyby Ona mnie nawet to... Cziko co Ty wiesz o...
![]()
![]()
![]()
Lucas
jolabuk5 pisze:Lucasku, ja tez Cię![]()
![]()
![]()
![]()
bardzo!
Ale w słowie absztyfikant nie ma nic złego, wg. Słownika Języka Polskiego PWN absztyfikant pot. «konkurent, wielbiciel»
Ty co prawda jesteś moim Rycerzem ale Rycerz to też wielbiciel, prawda?![]()
![]()
Sabcia polonistka
MB&Ofelia pisze:Smarkoty. Ja, Książniczka Ofelja, miauczę wam, że się jezd książniczką jak się urodzi w doniczku. Dlaczemu? Bo dlatemu. Kocie książniczki rodzą się w doniczku, w pałacach to niech se siedzą książniczki ludziowe. A Lilo to mój ukoffany Ryceż i to też fakt ątętyczmny. No i Nala jezd Królewną i już.
Ale tak wam miauknę że wy kotki to jezdeście hrabianki każda jedmna i niektóre nawet marhrabianki.
No... Mała Ciorna to jezd wyjątek bo ona jezd tajfłapą![]()
Książniczka Ofelja obznajmniona-w-kocich-tytułach-szlachciańskich
Dyktatura pisze:Ja jestem ryceszem mojej ksienszniczki Ofelki. I tylko ona jest ksienszniczkom. I nikt inny.
Królefnom jest Nala. Ona zafsze niom była.
Wy dziefczyny moszecie być szlechcianki.
Lilo rycesz, bo tak mófi mamusia a ona wie najlepsiej
ewkkrem pisze:Alem się spóźniłWybacz, Lusiu, moja Ty ukoffana, księżniczko
. Moja słodka królewno
. Rządzisz mym sercem a więc i królową jesteś
![]()
Twój Drops.
Chikita pisze:Sabcia ja nie jestem i nie chcę być księżniczkom. Moja Duża mówi, że diabeł jestem, a jak Duża mówi to ma rację.
Chiko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], pibon i 84 gości