Edit. Już zamówiłam w kocimiętce, rzeczywiście wskaźnik 6. Wzięłam też Power of nature, wskaźnik 9,5, zobaczę, co Usi będzie smakowało. Ale STRASZNIE drogie te karmy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Purizon ma ok. 15%, a ja pisałam o porta21 bezzbożowej, która ma 12%! Ale zaraz poszukam tego Thrive - gdzie go kupujesz? Dzięki za wiadomość!![]()
![]()
Edit. Już zamówiłam w kocimiętce, rzeczywiście wskaźnik 6. Wzięłam też Power of nature, wskaźnik 9,5, zobaczę, co Usi będzie smakowało. Ale STRASZNIE drogie te karmyNo ale może zaoszczędzę na insulinie, jak cukier będzie niższy
klaudiafj pisze:jolabuk5 pisze:Ja muszę, bo ona ma najmniejszy (wśród karm suchych)mwskaźnik zawartości węglowodanów w suchej masie. A ja mam kotkę z cukrzycą, która w ogóle nie powinna jeść suchego, ale uwielbia, więc trochę dostaje.
Nie ma najmniejszego a jeden z najwyższych! Absolutnie nie nadaje się do kota z cukrzycą. Polecam Thrive - 5% weglowodanow. U nas cukier pięknie się na niej zbił.
Ogólnie nie polecam Purizonu przez to co napisalam wyżej. Również bardzo duzo kotów (w tym moje) nabawily się kamieni w pęcherzu na tej karmie.
Karma smakuje - owszem - ale az za bardzo. I koty na niej bardzo tyją przez ilość węglowodanów. Również uważam, że uzależnia.
Gretta pisze:klaudiafj pisze:jolabuk5 pisze:Ja muszę, bo ona ma najmniejszy (wśród karm suchych)mwskaźnik zawartości węglowodanów w suchej masie. A ja mam kotkę z cukrzycą, która w ogóle nie powinna jeść suchego, ale uwielbia, więc trochę dostaje.
Nie ma najmniejszego a jeden z najwyższych! Absolutnie nie nadaje się do kota z cukrzycą. Polecam Thrive - 5% weglowodanow. U nas cukier pięknie się na niej zbił.
Ogólnie nie polecam Purizonu przez to co napisalam wyżej. Również bardzo duzo kotów (w tym moje) nabawily się kamieni w pęcherzu na tej karmie.
Karma smakuje - owszem - ale az za bardzo. I koty na niej bardzo tyją przez ilość węglowodanów. Również uważam, że uzależnia.
Czy masz na myśli suchą karmę Thrive?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 99 gości