jolabuk5 pisze:Lusiu, u nas nie upał tylko ciepło, fajnieSłoneczko od Ciebie się przydało
![]()
Chiko, Duża NA PEWNO Cię nikomu nie odda, nie martw się!![]()
Sabcia
Sabciu, to dobrze, że słoneczko się przydało

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Lusiu, u nas nie upał tylko ciepło, fajnieSłoneczko od Ciebie się przydało
![]()
Chiko, Duża NA PEWNO Cię nikomu nie odda, nie martw się!![]()
Sabcia
MB&Ofelia pisze:Lusia. Byłyśmy u Dziatka i Bapci i Dziatek mię troszku miział a Bapcia dawała Ofelku chrupcie ukratkię i było fajmnie. No ale późmniej się Ofelku schowiała. Nie wię dlaczemu się schowiała. Ona miauczy że ino chciała se popusiać a w szafu się fajmnie pusia i by było dobzie gdyby Duzia nie narobiała spanikowania że Ofelku nie ma. No i Duzia i Dziatek ganiali po całym domciu i szukali Ofelku w łóxieczku gdzie ja pusiałam i to aź dwa razy i musiałam stamtąd uciekać wewtepędy.
Mała Ciorna Carmen
Ofelia lubi włazić w różne szafy i szafki. Ale tym razem narobiła nam niezłego strachu, siedziała cicho jak myszka w szafie do której zaglądaliśmy ze 3 razy. Dopiero za kolejnym razem tacie udało się ją namierzyć. Po tym jak zajrzeliśmy we wszystkie inne szafki, szafy, łóżka, na balkon, na klatkę schodową, do muszli klozetowej i do zmywarki.
Duża
Chikita pisze:Lusia ja nie wiem. Ma jakieś zdjęcia i do każdego pisze historie tak żeby wyszła z tego jakaś taka książka.
Chiko
MaryLux pisze:Chikita pisze:Lusia ja nie wiem. Ma jakieś zdjęcia i do każdego pisze historie tak żeby wyszła z tego jakaś taka książka.
Chiko
To ja chcę tę książkę
Ewa L. pisze::201461![]()
![]()
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Chikita pisze:Lusia ja nie wiem. Ma jakieś zdjęcia i do każdego pisze historie tak żeby wyszła z tego jakaś taka książka.
Chiko
To ja chcę tę książkę
Duża będzie ci czytać Lusiu? Czy sama dasz radę?Bo ja z książki to nie umiem
![]()
Sabcia
Chikita pisze:Lusia Duża nie da, bo to będzie jedyny egzemplarz.
Pokaże ale byś musiała przyjechać tylko, że nie jutro, bo jutro idziemy do veta.
Chiko
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Chikita pisze:Lusia ja nie wiem. Ma jakieś zdjęcia i do każdego pisze historie tak żeby wyszła z tego jakaś taka książka.
Chiko
To ja chcę tę książkę
![]()
Sabcia
Też nie umiem![]()
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Chikita pisze:Lusia ja nie wiem. Ma jakieś zdjęcia i do każdego pisze historie tak żeby wyszła z tego jakaś taka książka.
Chiko
To ja chcę tę książkę
![]()
Sabcia
Też nie umiem![]()
A ja myślałam, że może tylko ja tak nie potrafięAle w końcu od czego mamy służbę
![]()
Sabcia
jolabuk5 pisze:No pewnie Lusiu, dobrze być księżniczką!![]()
Sabcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 64 gości