Kocia Lady pisze:Z Miejskiego Orzecznictwa mam stopień umiarkowany a z ZUS całkowitą niezdolność a teraz częściową, orzeczenie dostałam do ręki w poniedziałek w tym tygodniu czyli do przyszłego tygodnia mam czas.
Czyli Cię uzdrowili.Dostałaś tylko informację na papierze,dokumenty z legitymacją przyślą Ci w ciągu miesiąca.
Z Zusu miałas 1 grupę a teraz dali Ci 2gą. Gdybyś miała 1 mogłabyś dostać te obiecane do 500 zł co mają dać we wrześniu chyba albo pażdzierniku. Składaj odwołanie łącznie z sadem jak będzie potrzeba.

stracili oboje po oku i tak się poznali w fabryce niewidomych, a dziś ojciec to wrak człowieka a mama ledwo chodzi po domu, da radę tylko cokolwiek ugotować. Ja mam teraz ataki bólu głowy od kręgosłupa szyjnego, nie mam poduszki ortopedycznej i poza tym bolą mnie też gałki, co ponoć jest objawem jaskry, którą dr u mnie zdiagnozował, kazał zrobić pole widzenia i OTC, ale nie mam funduszy i nie wiem co tu robić, chyba napiszę do jakiejś firmy o darowiznę, albo zrobię zrzutkę na FB bo przecież muszę jako tako funkcjonować mam zwierzaki i rodziców. Póki co obraz na FB koty zyskał cenę 220 zł tylko Arabki nikt nie licytuje. Siedzę w ogródku bo ostatnio mam też dusznosci, pisze plan odwołania i robię szkice do kolejnych obrazów, tym razem jeż, bo chce kupić do ogrodu domek jeżowy, który będzie stołówką a zimą sypialnią.