jolabuk5 pisze:Ciociu aga66, Pralciu, dzisiaj jemZjadłam 5 past o 7 rano! Na razie mi starczy i sobie śpię
![]()
Sabcia
i były następne pasty?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Ciociu aga66, Pralciu, dzisiaj jemZjadłam 5 past o 7 rano! Na razie mi starczy i sobie śpię
![]()
Sabcia
Anna2016 pisze:Kochana Zuziu, te zastrzyki są bardzo ważne i bardzo potrzebne. Martwimy się o Ciebie i ślemy gorące myśli. Zunia i duża.
jolabuk5 pisze:Zuziu, niech Ci te leki pomogą. A czy Duża nie może Ci sama zrobić zastrzyków? Jakby użyła tych krótkich igieł, którymi kluje mnie moja Duża, to na pewno by się jej udało!
Ciociu mir.ka, Zuniu - tak, były następne pasty, 7Dostałam dziś steryd, więc może apetyt będzie
![]()
Sabcia
Ewa L. pisze:jolabuk5 pisze:Zuziu, niech Ci te leki pomogą. A czy Duża nie może Ci sama zrobić zastrzyków? Jakby użyła tych krótkich igieł, którymi kluje mnie moja Duża, to na pewno by się jej udało!
Ciociu mir.ka, Zuniu - tak, były następne pasty, 7Dostałam dziś steryd, więc może apetyt będzie
![]()
Sabcia
Problem w tym , że duża to niezdara i nie umie. Nawet sobie nie potrafiła zrobić zastrzyku i duża dużej przychodziła i jej robiła .
Zuzia
Mam jakąś blokadę co do zastrzyków której nie umiem przezwyciężyć i się przemóc. Zastrzyki dla mnie są nie do przeskoczenia.
Duża Zuzi
jolabuk5 pisze:Ojej Lucasku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Napisałeś, jak fajnie
![]()
Dziękuję Ci za prezent, intencja się liczy. Ale już nie łap ptaszków, nie ma ich jak przesłać, a przede wszystkim nie przegryzaj siatki, proszę! Mógłbyś wypaść z okna i byłoby nieszczęście!!!![]()
Julek jest ukochanym Zuni, a ty Lucasku przecież lubisz Zunię, więc może tak na niego nie napadaj...Będzie jej przykro
A jak z Twoją miziastością wobec Dużej? Nadal jest czy Ci przeszło?
Bardzo Cię![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Twoja Lady Sabcia
jolabuk5 pisze:Musiało mu bardzo zależeć ciociu![]()
Sabcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Marmotka, Silverblue i 25 gości