Moderator: Estraven
Marzenia11 pisze:Ooooo. dziękuje i wzajemnie!
Właśnie mam, w kubeczku, z ekspresu który dostałam od Mamy na ostatnie Święta..
megan72 pisze:Czyli nie jest źle. Oby niebieskie pigułki pomogły się dziewczynie wyluzować.
Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka
Marzenia11 pisze:Dopytałam - pierwotniaki również: czyli kokcydia i lamblie. Mam nawet skierowanie do labu, tylko zbierać i nieść. Dostałam listek zylkene psiego - 45zł (10 kapsułek).. Zapomniałam znowu - podziękowania dla Chikita za zylkene - już dałam Notce i mocno wąchała przed jedzeniem...
Chikita pisze:Marzenia11 pisze:Dopytałam - pierwotniaki również: czyli kokcydia i lamblie. Mam nawet skierowanie do labu, tylko zbierać i nieść. Dostałam listek zylkene psiego - 45zł (10 kapsułek).. Zapomniałam znowu - podziękowania dla Chikita za zylkene - już dałam Notce i mocno wąchała przed jedzeniem...
Weź mnie nie zawstydzajwidziałaś datę ważności... bardziej ja jestem wdzięczna, że wzięłaś- nie musiałam przynajmniej wyrzucać prawie całego blistra.
Aż tyle kosztuje ?Wolę w takim razie nie przeliczać ile kosztowały p/z i p/b...
Taką dawkę dla 3 kilogramowego Bąbla dawałam. Ona wciągała go nosem jak amfetaminę
Marzenia11 pisze:Gosiagosia pisze:Marzenia11 pisze:Oczywiście wszystkie odpowiedzi są prawidłowe.I te które się jeszcze pojawią także. Aler jak siedziałam na ławce i popatrzyłam w chmury to od razu widziałam żółwia. Kiedyś, w dzieciństwie mym (nie tak dawno zresztą
), gdy mieszkałam w bloku z dużym tarasem, w wakacje niemal codziennie siadaliśmy na tarasie i oglądaliśmy chmury... a w soboty wieczorem koleżanka z parteru wystawiała na parapet radio i słuchaliśmy listy przebojów programu 3 prowadzonej przez Marka Niedźwiedzkiego... to były czasy...
Też te czasy pamiętam a tak to było niedawno.
Dlatego pamiętamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot], kaja2347, nyoe i 284 gości