Moderator: Estraven
Marzenia11 pisze:Oczywiście wszystkie odpowiedzi są prawidłowe.I te które się jeszcze pojawią także. Aler jak siedziałam na ławce i popatrzyłam w chmury to od razu widziałam żółwia. Kiedyś, w dzieciństwie mym (nie tak dawno zresztą
), gdy mieszkałam w bloku z dużym tarasem, w wakacje niemal codziennie siadaliśmy na tarasie i oglądaliśmy chmury... a w soboty wieczorem koleżanka z parteru wystawiała na parapet radio i słuchaliśmy listy przebojów programu 3 prowadzonej przez Marka Niedźwiedzkiego... to były czasy...
Gosiagosia pisze:Marzenia11 pisze:Oczywiście wszystkie odpowiedzi są prawidłowe.I te które się jeszcze pojawią także. Aler jak siedziałam na ławce i popatrzyłam w chmury to od razu widziałam żółwia. Kiedyś, w dzieciństwie mym (nie tak dawno zresztą
), gdy mieszkałam w bloku z dużym tarasem, w wakacje niemal codziennie siadaliśmy na tarasie i oglądaliśmy chmury... a w soboty wieczorem koleżanka z parteru wystawiała na parapet radio i słuchaliśmy listy przebojów programu 3 prowadzonej przez Marka Niedźwiedzkiego... to były czasy...
Też te czasy pamiętam a tak to było niedawno.
Marzenia11 pisze:A za chwilę kolejny bazar...
Chikita pisze:Wytłumacz mi gdzie on jest. Miałam żółwia przez prawie 15 lat no i wiem jak żółw wygląda w każdej możliwej pozycji.
Nie widzisz sępa ?
Chikita pisze:Ślimak...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 377 gości