kwiryna pisze:Kokosanka bezbronna

Moderator: Estraven
kwiryna pisze:Kokosanka bezbronna

MaryLux pisze:kwiryna pisze:Kokosanka bezbronna

Moli25 pisze:MaryLux pisze:kwiryna pisze:Kokosanka bezbronna

Przeczytałam bezrobotna

MaryLux pisze:Moli25 pisze:MaryLux pisze:kwiryna pisze:Kokosanka bezbronna

Przeczytałam bezrobotna

Ma mnóstwo spraw na głowie jak ganianie z bratem, granie w łapki z Leosiem, pieczołowite mycie oczek po kropieniu czy jedzenie, a chociażby spanie!
 Ma mnóstwo spraw na głowie jak ganianie z bratem, granie w łapki z Leosiem, pieczołowite mycie oczek po kropieniu czy jedzenie, a chociażby spanie!  
Bastet pisze:MaryLux pisze:Moli25 pisze:MaryLux pisze:kwiryna pisze:Kokosanka bezbronna

Przeczytałam bezrobotna

Bezrobotna to ona w żadnym wypadku nie jest!Ma mnóstwo spraw na głowie jak ganianie z bratem, granie w łapki z Leosiem, pieczołowite mycie oczek po kropieniu czy jedzenie, a chociażby spanie!

Gdybyśmy mieli Feliserin na czas! W tym roku nie możemy dopuścić, by się to powtórzyło! Musimy być przygotowani!
 Gdybyśmy mieli Feliserin na czas! W tym roku nie możemy dopuścić, by się to powtórzyło! Musimy być przygotowani! 

jolabuk5 pisze:Nie mogę dużo ale symbolicznie wpłaciłam...
 Nawet nie wiesz, jak bardzo pomogłaś tą wpłatą! Nawet samo udostępnienie to już dużo, a co dopiero wpłata! Ogromnie dziękuję!!!
 Nawet nie wiesz, jak bardzo pomogłaś tą wpłatą! Nawet samo udostępnienie to już dużo, a co dopiero wpłata! Ogromnie dziękuję!!!   

Ja tak na dobry początek, bo cel ważny!
 Ja tak na dobry początek, bo cel ważny!

mir.ka pisze:Dymek wpłacił grosik
 Mirko!
 Mirko!   

Bastet pisze:mir.ka pisze:Dymek wpłacił grosik
Dymku!Mirko!

mir.ka pisze:Bastet pisze:mir.ka pisze:Dymek wpłacił grosik
Dymku!Mirko!

pomagał intensywnie przy przelewie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości