MalgWroclaw pisze:MaryLux pisze:To ja też sprawdzę - ale dopiero po wakacjach
Przy Pomorskiej jest Stokrotka, widziałam z autobusu.
O, dzięki
Moderator: Estraven
MalgWroclaw pisze:MaryLux pisze:To ja też sprawdzę - ale dopiero po wakacjach
Przy Pomorskiej jest Stokrotka, widziałam z autobusu.
Ewa L. pisze:Mam jeszcze prośbę : bardzo proszę wszystkich znajomych posiadaczy FB o głosiki na Bystrego . To kocurek przebywający w kociarni pod opieką Kotyliona.
https://www.petsupplies.pl/cat-dog-phot ... ?pdID=3293

U mnie lekki strajk jedzeniowy, ale przypuszczam że to z powodu upału, bo obie omijają miski. Wczoraj ledwo zjadły na spółkę jedną porcję dzienną. Dzisiaj póki co trochę lepiej, śniadanie zjedzone prawie całe, obiad na razie skubnięty.
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=192827&p=12216580#p12216580

Ewa L. pisze:Dziś załamała mnie Zuzia. Rano było nawet fajnie . Przyszła do mnie do łazienki. Po miziałyśmy się i poprzytulałyśmy a Zuzia tak słodko mruczała. później z Polą dostały śniadanie które Zuzia nawet chętnie zaczęła jeść. Po jakichś pół godzinie jedzenie jej się cofnęło i o rzygała mi nogi od suszarki niestrawionym jedzeniem. Po chwili zaczęła się wypinać i robić kupę. Myślę ok na podłogę niech już robi bo z płytek łatwiej zmyć. Poszłam na chwilę do kuchni , wracam a tam kupa przy fontannie a Zuzia na całą osraną łapkę. Złapałam ją by ją umyć . Zaczęła się wyrywać w efekcie czego ubrudziła mi koszulkę i przy okazji mnie. Umyłam się, przebrałam, zaprałam gówno . Przyszłam do pokoju dopić kawę i usiadłam na fotelu ale coś mi jakoś mokro było. Wstaję a tam na poduszce która leży na fotelu rzadka kupa. Prawie się popłakałam . Znów musiałam się myć po kocim gównie , zapierać poduszkę którą dwa dni temu prałam. Wisienką na torcie jest ból nogi. Ta cholera całą noc mnie rwała nie dając spać i dalej boli. Jestem zmęczona a jeszcze czeka mnie cały dzień w pracy. Jutro też nie odpocznę choć miałam mieć dzień wolny bo nasza durna trenerka ( która zaczynała na moim stoisku i którą to ja szkoliłam ) wymyśliła sobie jakieś durne szkolenie z lady.
Po prostu wyć mi się chce.![]()
![]()

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 8 gości