Paczka pewnie przyjdzie pod koniec tygodnia bo sprzedający ma trzy dni robocze na wysyłkę, może jeszcze coś w międzyczasie uda mi się wygrać 
Paczka pewnie przyjdzie pod koniec tygodnia bo sprzedający ma trzy dni robocze na wysyłkę, może jeszcze coś w międzyczasie uda mi się wygrać 

ametyst55 pisze:Udało mi się wreszcie coś dokupić, głównie perfumki i kremyPaczka pewnie przyjdzie pod koniec tygodnia bo sprzedający ma trzy dni robocze na wysyłkę, może jeszcze coś w międzyczasie uda mi się wygrać

mir.ka pisze:ametyst55 pisze:Udało mi się wreszcie coś dokupić, głównie perfumki i kremyPaczka pewnie przyjdzie pod koniec tygodnia bo sprzedający ma trzy dni robocze na wysyłkę, może jeszcze coś w międzyczasie uda mi się wygrać
o kremiki

ametyst55 pisze:mir.ka pisze:ametyst55 pisze:Udało mi się wreszcie coś dokupić, głównie perfumki i kremyPaczka pewnie przyjdzie pod koniec tygodnia bo sprzedający ma trzy dni robocze na wysyłkę, może jeszcze coś w międzyczasie uda mi się wygrać
o kremiki
i będzie jeszcze trochę konturówek i jakieś inne drobiazgi![]()
Chyba muszę zrobić porządek w pierwszych postach

Sprzedawca ma napisane, że wysyłka w ciągu trzech dni roboczych więc możliwe, że dopiero dzisiaj paczka wyszła.
i to będzie na razie na tyle 

Atta pisze:Poszalałaś, aż się pusto zrobiło

alessandra pisze:7a i 10a prosze do mojej kupeczki dołożyc
już dokładam 

ser_Kociątko pisze:23a
7b
6b
poproszę i czekam
i witam po przerwie 
czarno-czarni pisze:dobra, kiedy będą te paczki ?
czyli pewnie po niedzieli 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości