a to dobry znak
  a to dobry znak  
Przyznać musze sie,że dzieki Tobie polubiłam połączenie szarego z białym (i zastosowałam !), co wcześniej wydawało mi sie nie bardzo

a to dobry znak
  a to dobry znak  

alessandra pisze:Czytając Twoja wypowiedź , Atta, , wnoszę,że poducha jeszcze żyjea to dobry znak
Przyznać musze sie,że dzieki Tobie polubiłam połączenie szarego z białym (i zastosowałam !), co wcześniej wydawało mi sie nie bardzo
 ale tak, jestem zdania,że  bliskie zestawienie szarości z bielą  wygląda elegancko
  ale tak, jestem zdania,że  bliskie zestawienie szarości z bielą  wygląda elegancko  
Atta pisze:alessandra pisze:Czytając Twoja wypowiedź , Atta, , wnoszę,że poducha jeszcze żyjea to dobry znak
Co prawda moja poduszeczka jest szaro-szara i miewa się very goodale tak, jestem zdania,że bliskie zestawienie szarości z bielą wygląda elegancko

ważne,że sie oswoiłam -znaczy siem rozwijam
  ważne,że sie oswoiłam -znaczy siem rozwijam   
alessandra pisze:Atta pisze:alessandra pisze:Czytając Twoja wypowiedź , Atta, , wnoszę,że poducha jeszcze żyjea to dobry znak
Co prawda moja poduszeczka jest szaro-szara i miewa się very goodale tak, jestem zdania,że bliskie zestawienie szarości z bielą wygląda elegancko
nie ma to jak świetna pamięć
musiał byc to bardzo jasny szary, skoro mnie tak zmyliłoważne,że sie oswoiłam -znaczy siem rozwijam
 Dla mnie to dziwaczne,bo przecież dzierga się przez cały rok,a nie tylko w sezonie jesienno-zimowym
 Dla mnie to dziwaczne,bo przecież dzierga się przez cały rok,a nie tylko w sezonie jesienno-zimowym  
 Bo ja tak troche na przekór: teraz zimowe robię a zimą na lato
 Bo ja tak troche na przekór: teraz zimowe robię a zimą na lato  
alessandra pisze:To prawda, ale aby włoczka nie leżała, często wstrzymuja produkcję zimowej i pzrestawiaja na letnia włóczkę, miałam taki problem z jedną -wznowią dopiero produkcję na jesień, a mnie potrzeba było na już , co sie nalatałam , aby dostać 5 motkówBo ja tak troche na przekór: teraz zimowe robię a zimą na lato

Atta pisze:alessandra pisze:To prawda, ale aby włoczka nie leżała, często wstrzymuja produkcję zimowej i pzrestawiaja na letnia włóczkę, miałam taki problem z jedną -wznowią dopiero produkcję na jesień, a mnie potrzeba było na już , co sie nalatałam , aby dostać 5 motkówBo ja tak troche na przekór: teraz zimowe robię a zimą na lato
Eee to Ty jesteś jak kreator mody! Wiadomo,że kolekcje zimowe wypuszczają już na wiosnę, by modelki ubrać , obcykać, a potem na odwrót

alessandra pisze:Atta pisze:alessandra pisze:To prawda, ale aby włoczka nie leżała, często wstrzymuja produkcję zimowej i pzrestawiaja na letnia włóczkę, miałam taki problem z jedną -wznowią dopiero produkcję na jesień, a mnie potrzeba było na już , co sie nalatałam , aby dostać 5 motkówBo ja tak troche na przekór: teraz zimowe robię a zimą na lato
Eee to Ty jesteś jak kreator mody! Wiadomo,że kolekcje zimowe wypuszczają już na wiosnę, by modelki ubrać , obcykać, a potem na odwrót
no patrz, zupełnie przypadkiem mi sie udało śFjatowo do sprawy podejśc
 zimą inne a latem inne?
  zimą inne a latem inne?

alessandra pisze:siem wie , Ciocia, no my mamy teras insze a zimom insze
na ten pszykład Ciźka to se poleguje na letnim okrongłym a potem na dywanie jutowym, bo nie grzeje , a ja mam bawelniane pod doopkom , bo tesz nie grzeje , no a zimom grubaśne i ciepłe mamy , Ciocia tysz ma innom kordłem zimom a innom laten, nie? Tuliś

mir.ka pisze:alessandra pisze:siem wie , Ciocia, no my mamy teras insze a zimom insze
na ten pszykład Ciźka to se poleguje na letnim okrongłym a potem na dywanie jutowym, bo nie grzeje , a ja mam bawelniane pod doopkom , bo tesz nie grzeje , no a zimom grubaśne i ciepłe mamy , Ciocia tysz ma innom kordłem zimom a innom laten, nie? Tuliś
fakt, mam
ale koty maja ciepłe parapety zima - od grzejników, a chłodne latem, to moze nie musza mieć zmieniane

Atta pisze:mir.ka pisze:alessandra pisze:siem wie , Ciocia, no my mamy teras insze a zimom insze
fakt, mam
ale koty maja ciepłe parapety zima - od grzejników, a chłodne latem, to moze nie musza mieć zmieniane
Muszom mieć zmieniane
 , bezapelacyjnie muszom
  , bezapelacyjnie muszom    

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości