(5) Moja Rodzina TAM, ja TU...czas koszmarnych rocznic..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 24, 2019 14:06 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

kwiryna pisze:Wiadomo, nie o wiek tylko o stan zdrowia chodzi. Tobie, Marzeniu odpoczynku potrzeba. I nie chodź bez kul.

Potrzeba. Odpoczynku psychicznego. Bo jak mam tłumaczyć ludziom oczywistości albo prosić o cos dla mnie to płakać mi się tylko i wyłącznie chce zamiast to robić.. i właśnie mam taki stan.
Ale to pewnie efekt weekendu,opadla adrenalina,wsxystko boli nic się nie chce a mam do skończenia i to szybko projekty i właśnie siedzę w szpitalu i czekam na cud czyli ze zrobię co potrzebuje od reki.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro lip 24, 2019 17:36 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Zrobiłam projekt. Czyli cud się zdarxyl.o wiele bym była szczesliwsza gdyby się zdarzyl dla DeeDee. 5 tygodni dzisiaj mija.
Od wspólnej koleżanki się dowiedziałam, że moja siostra uważa że to ja się na nią Obrazilam i nie odzywam się już ponad miesiąc...
Litości..
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro lip 24, 2019 18:25 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Marzenia11 pisze:List pewnie dojechał, bo znalazłam awizo w skrzynce, dszisiaj pójdę na pocztę.
.

Awizo ? :strach: Ja zwykłym priorytetem wysłałam.

Chikita

Od: Śro cze 28, 2017 18:05

Post » Śro lip 24, 2019 18:30 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Chikita pisze:
Marzenia11 pisze:List pewnie dojechał, bo znalazłam awizo w skrzynce, dszisiaj pójdę na pocztę.
.

Awizo ? :strach: Ja zwykłym priorytetem wysłałam.

Tak. Wyciągnęłam dzisiaj ze skrzynki. Dziękuję!!!!!!

Marzenia11

Post » Śro lip 24, 2019 18:31 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Ale jednocześnie w poniedziałek w nocy jedno awizo,a wczoraj drugie i to za pobraniem... niepokojace.

Marzenia11

Post » Śro lip 24, 2019 19:21 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Mogłaś dostać polecony dotyczący złożonych pism
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro lip 24, 2019 20:11 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

majencja pisze:Mogłaś dostać polecony dotyczący złożonych pism

To mi przyszło do glowy. Ale nie dotarłam dzisiaj na pocztę.
Źle się czuje. Czapka depresyjna nakłada się na moją głowę od góry. I ciąży, zabiera ostrość widzenia,spowalnia mysli..
Zadzwoniła siostra. Podobno gonią nas terminy przeprowadzenia postępowania spadkowego, przypisania działki.
Nie da się uciec od straty, pustki,od konfrontacji z brakiem.
Głowa mnie bardzo.boli,moze od tłumi onych łez.

Marzenia11

Post » Śro lip 24, 2019 21:08 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Dobrze że się odezwała
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro lip 24, 2019 21:15 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

majencja pisze:Dobrze że się odezwała

Oczywiście ze tak. Choć te pięć tygodni milczenia to mocne doswiadczenie,jakos będzie trzeba je przerobić na konstruktywne zamiast destrukcji.

Marzenia11

Post » Śro lip 24, 2019 23:51 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Kiepsko mi na duszy więc pokażę Wam , w jakim stanie lokatorzy zostawili mieszkanie.
Oczywiście to tylko przykładowe zdjęcia, mam ich ponad 100, poza tym nie wszystko zdjęcia oddają, np brud ścian, czy glazury itd itp. Ale moze to co pokaże sprawi, ze uwierzyćie mi jaki syf był i ile pracy wymagało doprowadzenie tego do względnego porządku.

Zaczynamy.
Wybaczcie, ze nie odwracałm zdjęć, jesli będziecie uważać, zę powinnam, bo lepiej widac to zrobię to.

DUŻY POKÓJ

po lokatorach:

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

i teraz:
Obrazek
ObrazekObrazek

KUCHNIA

po lokatorach:

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

i teraz:
ObrazekObrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Czw lip 25, 2019 0:17 przez Marzenia11, łącznie edytowano 2 razy

Marzenia11

Post » Śro lip 24, 2019 23:56 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

MATERACE i MAŁY POKÓJ

po lokatorach:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

i teraz:
-materace udziergane przez koleżankę - tzn została gabka obszyta uszytym pokrowcem, a do jednego to nawet filc trzeba było przyszywać wcześniej usuwając odkurzaczem kilogramy brudu
Obrazek
ObrazekObrazek

Marzenia11

Post » Czw lip 25, 2019 2:13 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Jak można taki stan zostawić? :evil:
Wspaniale sobie poradziłaś :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Czw lip 25, 2019 5:19 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

ale i tak dobrze, ze opuscili mieszkanie, a nie trwaja tam na Twoj koszt.
Obrazek

nyoe

Od: Wto lut 08, 2005 6:07

Post » Czw lip 25, 2019 6:06 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Rany, trudno to rozumem ogarnąć :( Szacun za kawał pracy wykonanej.

gusiek1

Od: Nie sie 28, 2016 14:24

Post » Czw lip 25, 2019 6:14 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Jejku kto tam mieszkał :strach:
Marzena jesteś dzielna. Super ogarnęła chatę :ok:
Oby szybko znalazł się ktoś porządny i wypłacalny do mieszkanka :ok:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

[poprzednia][następna]