» Wto lip 23, 2019 19:58
"..bo kot ginie, gdy.." UFO W DOMU!!! gusiek1 - dziękuję !!!
Ufo kocurek z Warszawy Radości, który zaginął 27.05 tego roku. Dobrze znany przynajmniej niektórym, gdyż wątek o jego poszukiwaniach był, ale został usunięty.
Uswiadomiłam sobie dzisiaj, po bardzo intensywnym weekendzie, że nie mam poczucia, ze zrobiłam wszystko, aby kota odnaleźć, że nie mogę zaakceptować faktu, że biega on sobie gdzieś tam , być może szuka drogi do domu, a tu na forum już przestał istnieć.
Postanowiłam założyć mu nowy wątek licząc na to, że będą służyć swoją wiedzą, mądrością, doświadczeniem, pomysłami i wsparciem (fizycznym, mentalnym, forumowym) ludzie, którzy chcą pomoc kotu MIMO wszystkich błędów popełnionych przez ludzi - począwszy od właściciela Ufo a skończywszy na dt, plus jeszcze kilka osób. Ufam i wierzę w Nas, naprawdę. Może to brzmi jakoś patetycznie, ale używam takich słów, aby podkreślić jak bardzo mi zależy, abyśmy raz jeszcze zebrali się i pomogli kotu wrócić do domu. Dobrze pamiętając słowa, że "kot ginie, gdy przestaje być szukany".
Liczę na powrót do wątku Iwonami - na Twoją wiedzę i unikalne doświadczenie w szukaniu zaginionych kotów. Jest ona niezwykle potrzebna, tym bardziej, że Ufo już dawno zaginął, a jest dodatkowo kotem wychodzącycm.
Liczę na wiedzę i doświadczenie ASK@, na pomoc mziel52 w zakresie choćby wyszukiwania potrzebnych kontaktów czy przygotowywania map, wytyczania obszarów poszukiwań, do powieszenia ogłoszeń.
Liczę na pomoc osób mieszkających blisko lub dalej, które znajdą czas, siły i zdrowie do rozwieszania ogłoszeń, mam nadzieję, ze sama też będę znowu mogła pobiegać i podziałać.
Liczę na nas wszystkich, na obecność choćby tylko wirtualną, pomysły, nawet "od czapy", kciuki, pozytywne myśli, reagowanie na potrzeby pojawiające się na bieżąco.
Ufam że razem znajdziemy Ufo.
SERDECZNIE ZAPRASZAM.
Ostatnio edytowano Wto lip 30, 2019 14:04 przez
Marzenia11, łącznie edytowano 2 razy

"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...