Kocia choinka ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 24, 2002 11:22

No, choinka u mnie już stoi 8) Hanka od razu wpakowała się pod tylne gałęzie i nie da się ruszyć (śniadanie dostała pod choinką :lol: ). Simba siedzi z przodu i wyje, bo leżą paczki i się kocisko już nie mieści :lol: Na razie brak aiteresowania ozdobami. Swoją drogą, ciekawe, co one takiego widzą w tym leżeniu pod choinką :roll:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Śro gru 25, 2002 19:44

No to ja tez zamelduje. Kupilam duuuuzo nietlukacych ozdob. Mama - nie proszona przeze mnie, ale profilaktycznie :) - specjalnie zamocowala choinke tak, coby nie spadla, gdyby ktoremus zachcialo sie wdrapac na gore.

I nic :cry: :cry: :cry: . Z zainteresowaniem duzym ogladaly, jak ja ubieram. Z powodu mojej nadgorliwosci w kupowaniu nietlukacych ozdob choinka byla ubrana tak ladnie jak nigdy dotad :) . Kremowe ozdoby, pierniczki, kremowy lancuch, drobne zlote dodatki i troche czerwieni. No i lsniaco czerwone prezenty pod choinka, cala gora. Kociambry totalnie ja olaly, nawet nie chcialy sie za bardzo ganiac pod 8O . Znacznie ciekawsze byly fotele i ludzie na nich siedzacy :) .

No to w przyszlym roku zero paniki na ten temat :) .

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Śro gru 25, 2002 19:53

A u mnie oszalały na punkcie choinki... Mefiś wszedł na sam czubek, Niedobrota poprzestała na trącaniu bombek. Dzisiaj rano jak wstałam, miałam wszystkie kokardy i połowę bombek (na szczęście nietłukących) na podłodze :D
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Śro gru 25, 2002 19:55

Pysieńka podgryzała bombki lekko, ale ogólnie :ok:

myszka

Od: Pt sie 09, 2002 13:45

[poprzednia]