Ann_pl pisze:z tego co Mysza pisala to chyba cos tam zostalo...
Sluchajcie, a moze spotkamy sie u Myszy w weekend?
Chata wolna - impresska?

Ciekawe, co na to Mysza

Ja bym musiała TZ gdzieś opchnąć, a to mi się może nie udać

Moderator: Estraven
Ann_pl pisze:z tego co Mysza pisala to chyba cos tam zostalo...
Sluchajcie, a moze spotkamy sie u Myszy w weekend?
dorotek6 pisze:Mysza pisze:i jak?
Spoko luz - byłyśmy wczoraj z Ann - dzielnie zarządziła co dac całej brygadzie. Maluchy rzuciły się na surowe mięsko, na suche, na puszkę - wszystko naraz...... Śmiałyśmy się, że chyba tylko przy Tobie miały problemy z jedzeniem.
Ogólnie - wszystko pod kontrolą![]()
Był Pan elektryk - masz coś nie halo z gniazdkami - musisz zgłosić się po powrocie do administracji.
Mysza pisze:dorotek6 pisze:Mysza pisze:i jak?
Spoko luz - byłyśmy wczoraj z Ann - dzielnie zarządziła co dac całej brygadzie. Maluchy rzuciły się na surowe mięsko, na suche, na puszkę - wszystko naraz...... Śmiałyśmy się, że chyba tylko przy Tobie miały problemy z jedzeniem.
Ogólnie - wszystko pod kontrolą![]()
Był Pan elektryk - masz coś nie halo z gniazdkami - musisz zgłosić się po powrocie do administracji.
Beszczelne maluchy![]()
![]()
To tylko mnie o takie nerwy przyprawialy i udawaly ze nie chca jesc??
No to ze na miesko sie rzucily to rozumiem
na puszke pewnie Daktyl
ale na suche??![]()
Suche to sie wg nich nawet do hokeja nie nadawalo![]()
Ale ciesze sie bardzo, ze w koncu jedza
I nie wiem o co chodzi z gniazdkami![]()
Ann_pl pisze:Jutro do Szkrabikow przychodzi Marlena. Ciekawe w kim sie zakocha![]()
Kciuki
dorotek6 pisze:Ann_pl pisze:Jutro do Szkrabikow przychodzi Marlena. Ciekawe w kim sie zakocha![]()
Kciuki
Nie jestem dobrym "sprzedawcą" i negocjatorem....ale obiecuję, że bedę się starać - a jak namówię ją na 3 to proszę o nagrodę w postaci pochwały ręcznej(np. głaskanie po główce lub za uszkiem
).
Beata pisze:wrocilam przed chwila od Szkrabikow![]()
i wiecie, nadal podziwiam Mysze![]()
cala kuchnia w zwirku, dodatkowo pomiedzy dwoma glebokimi kuwetami, obok nich, za nimi i przed nimi zasikane![]()
nie moglam znalezc scierek ani recznikow papierowych, wiec ukradlam z lazienki papier toaletowy![]()
ktores mialo tez biegunke, na szczescie wyladowala ona w kuwecie - ogladalam wszystkie doopki, ale wszystkie czyste, najbardziej podejrzewalabym Fige, bo miala dupcie troche jakby podrazniona - przyjrzyjcie sie jej tez jutro
woda zniknela cala, co do ostatniej kropelki, ale namierzylam tylko 2 miski![]()
aha, to zasioosiane przy kuwetach to raczej nie byl jakis wielki zalew, wiec nie podejrzewam Aronii![]()
suchego sporo jeszcze bylo, wiec tylko troche dosypalam
Melon i Granat (?) rzucili sie na miesko, druga parka mnie olewala totalnie i z uporem maniaka bila sie w kacie
Melon oczywiscie pomagal mi sprzatac![]()
Figa na mnie fukala zza lodowki
wszystkie cztery usilowaly wdrapac sie na worek ze zwirkiem![]()
z pania, ktora nie mogla dzisiaj dojechac ze wzgledu na korki w Warszawie, jestem umowiona na poniedzialek na 19
i nie moglam wejsc do klatki, Mysza co Ty masz za klucze![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, northh, puszatek i 172 gości