Fajowa, taka ciapata
 W tym przypadku plamki na pysiu dodają posiadaczce powagi
 W tym przypadku plamki na pysiu dodają posiadaczce powagi  

to je rencznik z myjkom duże takie i z akrylem,a to to bawełna czysta no i mała bardziej,ale mamy różne i takie karmelowe i zielone i niebieskie i kremowe i kiwiowe
 to je rencznik z myjkom duże takie i z akrylem,a to to bawełna czysta no i mała bardziej,ale mamy różne i takie karmelowe i zielone i niebieskie i kremowe i kiwiowe   jakie by sobie Ciocia chciała, aa ino zrobić musim, bo na razie w kłebku som
 jakie by sobie Ciocia chciała, aa ino zrobić musim, bo na razie w kłebku som   kolorach poślemy a Ciocia wybierze,git?   Tuliś
kolorach poślemy a Ciocia wybierze,git?   Tuliśalessandra pisze:
Ciocia,no to nie je tato je rencznik z myjkom duże takie i z akrylem,a to to bawełna czysta no i mała bardziej,ale mamy różne i takie karmelowe i zielone i niebieskie i kremowe i kiwiowe
jakie by sobie Ciocia chciała, aa ino zrobić musim, bo na razie w kłebku som
kolorach poślemy a Ciocia wybierze,git? Tuliś

, znać dobra
 , znać dobra   
  , jeden motek to jedna ściereczka o wymiarach 24cm x 24cm
  , jeden motek to jedna ściereczka o wymiarach 24cm x 24cm  

alessandra pisze:niby jak z kolorem to nie eco, ale bardziej eco niz taka gąbka do mycia , albowiem wielorazowego użytku , bo wyprac można , nie kruszy się, mikroby się nie lęgną a co najważniejsze , to nie produkuje sie śmieci, bo posłuzy długo, gdy w tym czasie iles gabek pójdzie do śmieci i matusię Ziemię dusić będzie
Jak powyżej poczytacie, sprawdzona i zareklamowana- dzięki wielkie mir.ka, znać dobra

zachęcam, zapraszam
do wyboru taka paleta kolorów w jutowym koszyku to juz naprawde eco, jeden motek to jedna ściereczka o wymiarach 24cm x 24cm
wzór przestrzenny , pracochłonny i włóczkożerny, ale dzieki temu szybko schnie i ciekawie wygląda
więcej o niej i zdjecia tutaj
https://www.etsy.com/listing/704162157/ ... _active_17

mir.ka pisze:alessandra pisze:niby jak z kolorem to nie eco, ale bardziej eco niz taka gąbka do mycia , albowiem wielorazowego użytku , bo wyprac można , nie kruszy się, mikroby się nie lęgną a co najważniejsze , to nie produkuje sie śmieci, bo posłuzy długo, gdy w tym czasie iles gabek pójdzie do śmieci i matusię Ziemię dusić będzie
Jak powyżej poczytacie, sprawdzona i zareklamowana- dzięki wielkie mir.ka, znać dobra

zachęcam, zapraszam
do wyboru taka paleta kolorów w jutowym koszyku to juz naprawde eco, jeden motek to jedna ściereczka o wymiarach 24cm x 24cm
wzór przestrzenny , pracochłonny i włóczkożerny, ale dzieki temu szybko schnie i ciekawie wygląda
chcę jeszcze dwie - kremową (kłębek pomiędzy zielonym a brązowym) i niebieską, inny kolor niż mam
alessandra pisze:mir.ka pisze:alessandra pisze:niby jak z kolorem to nie eco, ale bardziej eco niz taka gąbka do mycia , albowiem wielorazowego użytku , bo wyprac można , nie kruszy się, mikroby się nie lęgną a co najważniejsze , to nie produkuje sie śmieci, bo posłuzy długo, gdy w tym czasie iles gabek pójdzie do śmieci i matusię Ziemię dusić będzie

zachęcam, zapraszam
chcę jeszcze dwie - kremową (kłębek pomiędzy zielonym a brązowym) i niebieską, inny kolor niż mam
ten kolor raczej taki naturalny , hmm lniany bardziej jest w rzeczywistosci a niebieski jest dokładnie taki, jak już masz ,to jedyny odcień niebieskiego jaki jest dostępny

, o rany, jak to zrobiłaś ? to cytrynowy kolor i wg mnie seledyn albo pistacja
 , o rany, jak to zrobiłaś ? to cytrynowy kolor i wg mnie seledyn albo pistacja 
alessandra pisze:teraz widze, o rany, jak to zrobiłaś ? to cytrynowy kolor i wg mnie seledyn albo pistacja

alessandra pisze:teraz widze, o rany, jak to zrobiłaś ? to cytrynowy kolor i wg mnie seledyn albo pistacja

mir.ka pisze:alessandra pisze:teraz widze, o rany, jak to zrobiłaś ? to cytrynowy kolor i wg mnie seledyn albo pistacja
jak napisałam? w picasie

, już nic nie mówcie, bo coraz większym głąbem sie objawię , bowiem nic nie rozumiem z tego
  , już nic nie mówcie, bo coraz większym głąbem sie objawię , bowiem nic nie rozumiem z tego  

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości