Książki i różności + kosmetyki KONIEC

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Nie maja 05, 2019 13:33 Książki i różności + kosmetyki KONIEC

Dzień dobry,

mam na sprzedaż książki oraz "rzeczy różne". Możliwe, że w miarę postępu sprzątania mieszkania będą dochodzić kolejne.

W Warszawie możliwy odbiór osobisty. Wysyłka paczkomatem (14,99 zł) lub Pocztą Polską (cena zależna od wagi). Odbiór / wysyłkę można połączyć z rzeczami, które oddaję za darmo tutaj: viewtopic.php?f=27&t=88335&p=12174567#p12174567

1. Książki w różnym stanie - czasem jak nowe, czasem mocno sterane - po 5 zł za sztukę:
NIEAKTUALNE - oddałam na koci bazarek organizowany stacjonarnie
SPRZEDANE: "Klient" Grishama

2.
a. SPRZEDANE Saba S Solniczka i pieprzniczka - komplet za 5 zł.
b. NIEAKTUALNE - oddałam na koci bazarek organizowany stacjonarnieDwie ozdobne róże z materiału. Każda ma z tyłu agrafkę i spinkę. 2 zł za sztukę.
c. NIEAKTUALNE - oddałam na koci bazarek organizowany stacjonarnieDwie filiżanki ze spodkami w ozdobnym opakowaniu. Filiżanki użyte jeden raz. Pudełko jest nieco uszkodzone z zewnątrz - 20 zł.

3. SPRZEDANE Zestaw gier na Pegasusa.

4. Nowy zestaw Lego 40186 - 50 zł
Obrazek

5. Nowy zestaw Lego Ninjago 70500 - 100 zł (unikat, niedostępny już na rynku, chyba, że używany)
Obrazek

6. Organizer do szuflady Ikea, wymiary 51 x 42 cm - 10 zł

7. Hantel neoprenowy 1 kg - 10 zł

8. NIEAKTUALNE Używana kuweta ze zdejmowanym rantem Simon's cat, stan dobry. Wymiary: dł. x szer. x wys.: 43 x 32 x 16 cm - 10 zł

9. Kosmetyki wszelakie. Nowe, nieotwierane. Część z nich to niesprzedane rzeczy z poprzedniego bazarku (od nich 25% zysku będę przekazywać na koty znajdujące się pod opieką iza71koty). Od góry od lewej:
Obrazek
a. mini kredka do oczu Sephora kolor 33 (śliwkowa, daty ważności nie namierzyłam) - 5 zł
b. BRAK Anastasia - Brow Wiz kredka do brwi kolor Soft brown - 20 zł (0,024 g, ważna 24 miesiące od otwarcia)
c. Make up for ever, pomadka płynna, kolor nr 401 (czerwony) - 8 zł (1,4 ml)
d. Kat von D - Everlasting Liquid Lipstic, kolor: Outlaw, ceglastoczerwony - 35 zł (3 ml, ważna 18 miesięcy od otwarcia)
e. BRAK Benefit - Gimme Brow - 35 zł, kolor nr 3 (1 g, ważny 6 miesięcy od otwarcia)
f. mini pomadka do ust Sephora kolor 11 (matowa ciemnobrązowa, nie znalazłam daty ważności) - 5 zł
g. BRAK Zestaw miniatur Garancia w kosmetyczce - 60 zł (data ważności dla każdego kosmetyku liczy się od otwarcia, od 6 do 12 miesięcy)
- woda do demakijażu - 30 ml
- maseczka odżywcza - 10 ml
- krem nawilżający - 6 ml
- krem odmładzający na noc - 5 ml
- odżywczy i nawilżający krem do ciała - 15 ml
h. BRAK Sephora - tusz do rzęs Cinescope - 10 zł (2 ml, ważny 6 miesięcy od otwarcia)
i. miniaturowa rękawica do demakijażu Glov - 7 zł
j. Percy & Reed - pianka powiększająca objętość (bez daty ważności) - 50 ml, 15 zł
k. BRAK Marc Jacobs - mascara, kolor czarny (ważna 6 miesięcy od otwarcia) - 5g, 10 zł
l. BRAK Make Up For Ever - primer nawilżający (ważny 12 miesięcy od otwarcia) - 5 ml, 5 zł
m. NIEAKTUALNE - oddałam na koci bazarek organizowany stacjonarnie kosmetyczka Sephora - 5 zł
n. BRAK Zestaw miniatur Belif w kosmetyczce - 90 zł (ważne 12 miesięcy od otwarcia)
- pianka oczyszczająca - 30 ml
- tonik - 20 ml
- woda rozświetlająca - 10 ml
- nawilżający krem pod oczy - 5 ml
- intensywnie nawilżający krem - 10 ml
o. BRAK Kokosowy wygładzający i nawilżający primer First Aid Beauty - 25 zł (9,6 g, ważny 12 miesięcy od otwarcia)
p. BRAK krem NCBS z kwasami Charmine Rose - przeterminowany (25.04.2018), jeśli ktoś chce zaryzykować, oddam jako gratis do zamówienia
r. BRAK Vichy maska glinka oczyszczająca - 2 opakowania (ważna do czerwca 2020) - 5 zł
s. Ouai - olej pielęgnujący do włosów (ważny 12 miesięcy od otwarcia) - 10 ml, 10 zł
t. BRAK Briogeo Rosarco Milk odżywka w sprayu (bez daty ważności) - 22 ml, 15 zł
u. BRAK Make Up For Ever - primer nawilżający (ważny 12 miesięcy od otwarcia) - 5 ml, 5 zł
w. BRAK drobnoziarnisty peeling do twarzy Clochee (2 opakowania, ważne do 17.08.2019) - 7 zł
x. BRAK BioOleo Avocado & Green Tea (ważny do sierpnia 2020) - 30 ml, 30 zł
y. Odżywka do paznokci Trind (bez daty ważności) - 5 ml, 7 zł
z. Zestaw miniatur Herborist - 70 zł (wszystkie kosmetyki ważne 6 miesięcy od otwarcia)
- czarna maseczka oczyszczająca - 30 g
- biała maseczka nawilżająca i rozświetlająca - 30 g
- fluid nawilżający - 15 g
- nawilżający żel pod oczy - 3 g
aa. BRAK Duetus - maseczka do twarzy (cera mieszana lub z niedoskonałościami, maska ważna 3 miesiące od otwarcia) - 10 ml, 3 zł
ab. BRAK maska z glinki łagodząca Bitter Green (ważna 12 miesięcy od otwarcia) - 6 ml, 3 zł
ac. Pai - maseczka oczyszczająca (bez daty ważności; kosmetyk wegański - 10ml, 25 zł
ad. BRAK Garancia - maseczka odżywcza (ważna 6 miesięcy od otwarcia) - 10 ml, 8 zł
ae. BRAK Maseczka tonizująca Herborist (ważna 8 miesięcy od otwarcia) - 10g, 10 zł
Ostatnio edytowano Wto wrz 10, 2019 13:10 przez Dark Angel, łącznie edytowano 13 razy

Dark Angel

Od: Wto sie 12, 2014 11:38

Post » Śro maja 08, 2019 21:27 Re: Książki i różności

Dorzucam

9. SPRZEDANE - SabaS Kocyk z zooplusa - 5 zł

10. NIEAKTUALNE - oddałam na koci bazarek organizowany stacjonarnie Pojemnik na akcesoria z zooplusa - 5 zł
https://www.zooplus.pl/shop/psy/miski_k ... rme/706526
Ostatnio edytowano Pon cze 10, 2019 10:49 przez Dark Angel, łącznie edytowano 3 razy

Dark Angel

Post » Czw maja 09, 2019 6:54 Re: Książki i różności

To ja proszę zestaw solniczka i pieprzniczka, do tego kocyk a z gratisów zestaw do wyszywania :) Dane do przelewu mam :) Tylko koszty wysyłki mi podaj. Planujesz jeszcze cos dorzucić w najbliższym czasie?

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Czw maja 09, 2019 9:50 Re: Książki i różności

SabaS pisze:To ja proszę zestaw solniczka i pieprzniczka, do tego kocyk a z gratisów zestaw do wyszywania :) Dane do przelewu mam :) Tylko koszty wysyłki mi podaj. Planujesz jeszcze cos dorzucić w najbliższym czasie?

Dzięki, zaznaczam :)

To trudne pytanie, bo właśnie przywieźli mi moje graty z Francji. Na pewno kosmetyki będę wrzucać na dniach.

Dark Angel

Post » Śro maja 15, 2019 7:26 Re: Książki i różności + kosmetyki

Hop do góry :)

Przy większych zakupach możliwe negocjowanie cen lub wysyłka gratis.

DORZUTKA
NIEAKTUALNE - oddałam na koci bazarek organizowany stacjonarnie Blok w kratkę, ma dziurki do segregatora - 10 zł

Obrazek
1. NIEAKTUALNE - oddałam na koci bazarek organizowany stacjonarnie Etui na szkła kontaktowe z lusterkiem - 5 zł
2. Lakier hybrydowy Pierre Rene, kolor 13 Sweet berry (11 ml, ważny 6 miesięcy od otwarcia) - 5 zł
3. BRAK Matowa pomadka w kredce Golden Rose, kolor nr 06 (3,5g, ważna 18 miesięcy od otwarcia) - 5 zł
4. BRAK Maska z czerwonej glinki Clochee (2x6 ml, ważna do 19.08.2019 r.) - 7 zł
5. NIEAKTUALNE - oddałam na koci bazarek organizowany stacjonarnie Zestaw kolczyki + wisiorek - 5 zł
6. NIEAKTUALNE - oddałam na koci bazarek organizowany stacjonarnie Zestaw chiński torebeczka + etui na pomadkę - 5 zł
Ostatnio edytowano Śro cze 12, 2019 13:41 przez Dark Angel, łącznie edytowano 4 razy

Dark Angel

Post » Sob maja 18, 2019 7:19 Re: Książki i różności + kosmetyki

Część kosmetyków już zniknęła (za pośrednictwem facebooka), zaś perfumy poszły bez wystawiania do stałej odbiorczyni tego typu dóbr ;) W związku z tym 70 zł przelewam dzisiaj na konto iza71koty :)

Zapraszam!

Dark Angel

Post » Sob maja 18, 2019 8:30 Re: Książki i różności + kosmetyki

Przesyłka odebrana, spora paczka. Dzięki za dodatkowe gratisy, koty się ucieszą z nowych poszewek na posłanka i kolderki. Komplet kuchenny bardzo ładny, a tunel w ogóle nie zniszczony. Jeszcze raz dzięki. Na pewno tu zajrzę jeszcze :)

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Sob maja 18, 2019 10:12 Re: Książki i różności + kosmetyki

SabaS pisze:Przesyłka odebrana, spora paczka. Dzięki za dodatkowe gratisy, koty się ucieszą z nowych poszewek na posłanka i kolderki. Komplet kuchenny bardzo ładny, a tunel w ogóle nie zniszczony. Jeszcze raz dzięki. Na pewno tu zajrzę jeszcze :)

Nie no, trochę się nam wytarł tunel na drutach. Nasze kocurki już jak miały 4 lata to się przestały nim interesować, więc co się ma kurzyć :) Pościel jeszcze będzie, bo nie skończyliśmy przeglądu - będę o Tobie pamiętać. I dzięki :)

EDIT: Jeszcze 5,25 zł przeleję Izie przy najbliższej okazji, bo właśnie sprzedały mi się prawie wszystkie maseczki z poprzedniej aukcji + 5 zł za kolejne sprzedane kosmetyki, czyli 10,25 zł - przelane 12 czerwca 2019 r.

Dark Angel

Post » Śro cze 12, 2019 13:40 Re: Książki i różności + kosmetyki

Obecnie dostępne są klocki Lego oraz niektóre kosmetyki. Dla ułatwienia podmieniłam zdjęcia. Zapraszam :)

Dark Angel

Post » Śro lip 10, 2019 8:21 Re: Książki i różności + kosmetyki

I tak oto wszystkie kosmetyki też już zeszły. W wolnej chwili sprawdzę, ile Izie przelać :)

Zostały dwa zestawy Lego.

EDIT /10.09.2019/
Uff. Wreszcie się z tym uporałam - Iza otrzymała kolejne 42,50 zł. Ponieważ nie ma chętnych na klocki, zamykam bazarek.

Dark Angel