Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Lucasku, ja to bym chyba nawet nie umiała upolować ptaszka, czy myszki.![]()
A Pankracy to chyba był psem, tak mówi Duża - on był w tv i mówił "Tak sobie leżę i myślę - i przychodzą mi do głowy różne psie myśli. Dlaczego na przykład..."
Może chodziło ci o Bonifacego, starszego kolegę kociaka Filemona? On był kotem, rzeczywiścieWielki, czarny, spał na piecu i tłumaczył różne rzeczy małemu Filemonowi
Sabcia wyjaśniająca
Anna2016 pisze:Jedz SabciuZunia i duża
jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze:Jedz SabciuZunia i duża
Ciociu, Zuniu, jeszcze nie ma 13.00![]()
Sabcia
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Lucasku, ja to bym chyba nawet nie umiała upolować ptaszka, czy myszki.![]()
A Pankracy to chyba był psem, tak mówi Duża - on był w tv i mówił "Tak sobie leżę i myślę - i przychodzą mi do głowy różne psie myśli. Dlaczego na przykład..."
Może chodziło ci o Bonifacego, starszego kolegę kociaka Filemona? On był kotem, rzeczywiścieWielki, czarny, spał na piecu i tłumaczył różne rzeczy małemu Filemonowi
Sabcia wyjaśniająca
kiedys to były fajne bajki
jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Lucasku, ja to bym chyba nawet nie umiała upolować ptaszka, czy myszki.![]()
Sabcia wyjaśniająca
kiedys to były fajne bajki
Tak, chociaż ja najbardziej kochałam pierwsze bajki Disneya - Kopciuszka, Śpiącą królewnę… Ale to prawda, Reksio, Bolek i Lolek czy taki Pies Pankracy to też były hity...
Ciociu mir.ka, tak, bo ja jem śniadanie około południa![]()
Sabcia
Anna2016 pisze:Dziękuję Lukasku![]()
Zunia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 78 gości