Los kota nie jest łatwy.
Lucas
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Lucasku, ja nigdy nie jadłam ptaszka, to się nie domyśliłam![]()
Pralciu, ja też nie jem dużo, tylko pasty, wczoraj 9, to troszkę więcej niż jedna saszetka, na cały dzień... Znowu chyba schudłamNo, ale coś tam jem, Duża mówi, ze lepiej coś niż nic...
Sabcia
Pralciu![]()
![]()
, Duża chyba kupi te puszeczki
![]()
Kitek
MonikaMroz pisze:A jakie puszeczki?
Duża daj linka
jolabuk5 pisze:Lucasku, ja to bym chyba nawet nie umiała upolować ptaszka, czy myszki.![]()
A Pankracy to chyba był psem, tak mówi Duża - on był w tv i mówił "Tak sobie leżę i myślę - i przychodzą mi do głowy różne psie myśli. Dlaczego na przykład..."
Może chodziło ci o Bonifacego, starszego kolegę kociaka Filemona? On był kotem, rzeczywiścieWielki, czarny, spał na piecu i tłumaczył różne rzeczy małemu Filemonowi
Sabcia wyjaśniająca
lucas 2014 pisze:jolabuk5 pisze:Lucasku, ja to bym chyba nawet nie umiała upolować ptaszka, czy myszki.![]()
A Pankracy to chyba był psem, tak mówi Duża - on był w tv i mówił "Tak sobie leżę i myślę - i przychodzą mi do głowy różne psie myśli. Dlaczego na przykład..."
Może chodziło ci o Bonifacego, starszego kolegę kociaka Filemona? On był kotem, rzeczywiścieWielki, czarny, spał na piecu i tłumaczył różne rzeczy małemu Filemonowi
Sabcia wyjaśniająca
Jak ja ich wszystkich kochałam (i nadal kocham)![]()
![]()
![]()
Lucas2014
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuzia115 i 79 gości