MonikaMroz pisze:Scoobs rozwalił system![]()
Wyprowadzam się z tego wątku, foch
Nikt nie powiedział że tylko kociaki to słodziaki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:Scoobs rozwalił system![]()
Wyprowadzam się z tego wątku, foch
MonikaMroz pisze:Mała Ciorna dziemnkujem za troskie. U mnie dobrze, nie zaniedbmuja mnie. Mam amciu, wodę, mlesio. Duży cały dzień ze mną wiec głaszcze i się bawi... czasem daje tabletkę ale już coraz mniej. Może juz niedługo wcale nie będę dostawać![]()
a Duży nadal chodzi od lekarza do lekarza. Na razie chyba koniec. Jeszcze w pon idzie przedłużyć zwolnienie i na razie tyle.
Bagira wyjaśniająca sytuacje
Ja jestem i czytam u każdego ale nie mam sił emocjonalnych żeby coś napisać.
Przepraszam![]()
Duża
MonikaMroz pisze:Mała Ciorna dziemnkujem za troskie. U mnie dobrze, nie zaniedbmuja mnie. Mam amciu, wodę, mlesio. Duży cały dzień ze mną wiec głaszcze i się bawi... czasem daje tabletkę ale już coraz mniej. Może juz niedługo wcale nie będę dostawać![]()
a Duży nadal chodzi od lekarza do lekarza. Na razie chyba koniec. Jeszcze w pon idzie przedłużyć zwolnienie i na razie tyle.
Bagira wyjaśniająca sytuacje
Ja jestem i czytam u każdego ale nie mam sił emocjonalnych żeby coś napisać.
Przepraszam![]()
Duża
jolabuk5 pisze:A co z tym stanem zapalnym serca? To też trzeba by wyleczyć.
MonikaMroz pisze:jolabuk5 pisze:A co z tym stanem zapalnym serca? To też trzeba by wyleczyć.
Najpierw bedziemy sie pozbywać paciorkowców. One tez powodują stan zapalny serca. To jest priorytet bo jest ich bardzo dyzo i wlasnie zaatakowały serce
I zobaczymy czy bol mężowi przejdzie. Jak nie to włączę leki ktore sa na ten nerwoból
Bo najgorsze jest to ze obie te choroby powodują te same dolegliwości i nie wiem od ktorej z tych chorob boli go w tym mostku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 112 gości