SabaS pisze:Witaj Koki-99
Każdy kot z innej parafii i kolorystycznie i pod względem budowy ciała, lubię takie mixy
Szajbus - bo mu wali szajba od czasu do czasu:) Przy Kropce wiem, ze kot może mieć korbę cały czasDziś np. po jedzeniu był galop po całym mieszkaniu zakończony efektownym nurem pod koc na łóżku
Ale jest postęp w relacjach kocio-kocich. Wczoraj były noski z Tereską i ocieranie się o SzajbuskaWszystko zmierza w dobrym kierunku.
To nie tak, że nie chcę zostawić Kropki, ona jest przecudna i z wyglądu i z charakteru, jeśli się fajnie zgrają i nie będzie żadnych zgrzytów, a do tego czasu nie zgłosi się żaden sensowny domek, to wszem i wobec ogłoszę, ze Kropka dołączyła do grona rezydentów. Teraz jednak skupiam się na Teresce i jej zdrowiu, bo w dużej mierze od tego zależą późniejsze relacje w stadku. Teraz jest rozdrażniona, warczy z odległości metra, nawet na mnieWszystko przed nami, do września i tak się pewnie nic nie zadzieje w sprawie Kropci.
jakiś ruch w adopcjach zaczyna się w połowie sierpnia

Ja staram się widzieć tylko jej pozytywy, nie potrafię się gniewać na Kropcię.
 Ja staram się widzieć tylko jej pozytywy, nie potrafię się gniewać na Kropcię. 

Zobaczymy, co będzie przy kolejnym spotkaniu, ale nie ukrywam, że reakcja Kropki mnie jednak trochę zaskoczyła. Zdjęcia będą jutro.
 Zobaczymy, co będzie przy kolejnym spotkaniu, ale nie ukrywam, że reakcja Kropki mnie jednak trochę zaskoczyła. Zdjęcia będą jutro.