Atta pisze:Nr 23,24,25,27 - mimo podanego rozmiaru wygląda na większą. Sweterek tez ładny, ale on z kolei będzie za szeroki. Wymiaruj hurtem, może coś mi się trafi
pomierzone
sweterek jest trochę rozciągnięty bo rękawy ma długaśneAtta pisze:Nr 23,24,25,27 - mimo podanego rozmiaru wygląda na większą. Sweterek tez ładny, ale on z kolei będzie za szeroki. Wymiaruj hurtem, może coś mi się trafi
sweterek jest trochę rozciągnięty bo rękawy ma długaśne
Atta pisze:O łał! nie znam się na rozmiarach, a wychodzi że 18 to XXLJestem zdecydowana na nr 25 oraz 27 (tu jeśli nie wlezę, to zachęcę sąsiadkę
). Hmmm.. zastanawiam się nad tą w kratkę, bo nie umiem sobie wizualizować, czy to będzie dobrze na mnie wyglądać
Mogem siem troszkę pozastanawiać? A jeśli pojawi się zaraz ktoś zdecydowany, to odstąpię

ametyst55 pisze:Atta pisze:O łał! nie znam się na rozmiarach, a wychodzi że 18 to XXLJestem zdecydowana na nr 25 oraz 27 (tu jeśli nie wlezę, to zachęcę sąsiadkę
). Hmmm.. zastanawiam się nad tą w kratkę, bo nie umiem sobie wizualizować, czy to będzie dobrze na mnie wyglądać
Mogem siem troszkę pozastanawiać? A jeśli pojawi się zaraz ktoś zdecydowany, to odstąpię
Anetko przed Tobą na pw o numer 25 pytała też mir.ka. i nie wiem czy jest zainteresowana bo nie dała znać,
ale na razie zapisuję dla Ciebie , kratkę rezerwuję do zastanowienia![]()
18 to 46

mir.ka pisze:ametyst55 pisze:Atta pisze:O łał! nie znam się na rozmiarach, a wychodzi że 18 to XXLJestem zdecydowana na nr 25 oraz 27 (tu jeśli nie wlezę, to zachęcę sąsiadkę
Anetko przed Tobą na pw o numer 25 pytała też mir.ka. i nie wiem czy jest zainteresowana bo nie dała znać,
ale na razie zapisuję dla Ciebie , kratkę rezerwuję do zastanowienia![]()
18 to 46
to co pytałam to za małe i za duże
ametyst55 pisze:W takim razie nr 25d wędruje do Atty
Atta pisze:ametyst55 pisze:W takim razie nr 25d wędruje do Atty
Cieszę sięNa razie, bo gdy się przymierzy, zderzymy oczekiwania z rzeczywistością i moze być różnie
Nad kratką nadal myślę

Atta pisze:I co się działo? Jak po zabiegu?

Koki-99 pisze:Poproszę 100a i 8d. I jeszcze pomyślę

w domu nowy nabytek, mała trisia nauczona kontaktu z człowiekiem bo domaga się uwagi i nie boi się rąk. Oczywiście zapchlona i brudna , ale wet dopiero jutro.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości