Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Carmen201 -ale co masz na myśli sprawdzanie miejsc z telefonu? Czyli co, ktoś dzwoni - jadę w to miejsce, stoje 5 minut i wracam?
MalgWroclaw pisze:LimLim pisze:Nie macie jakiejś drużyny harcerskiej w pobliżu? Kiedyś mi pomagali w poszukiwaniach.
Hufiec Wawer:
Chorągiew Stołeczna Związku Harcerstwa Polskiego
Hufiec ZHP Warszawa Wawer
ul. Alpejska 16
04-628 Warszawa
Kontakt z Komendantem Hufca:
pwd. Marcin Świderski
komendant@wawer.zhp.pl
tel: 880 818 701
Kontakt z Biurem Hufca:
biuro@wawer.zhp.p
gusiek1 pisze:Miziel-gdzie byś to jedzenie stawiała?
Dziękuję dobrym duszom, które pomagają w poszukiwaniach.
Szczególne podziękowania dla tych, którzy zdzierają podeszwy w terenie.
Szkoda, że nie udało się spotkać, ale znowu bywanie w różnych godzinach mam nadzieję, że przybliża Bobika do kanapy.
gusiek1 pisze:Miziel-gdzie byś to jedzenie stawiała?
Dziękuję dobrym duszom, które pomagają w poszukiwaniach.
Szczególne podziękowania dla tych, którzy zdzierają podeszwy w terenie.
Szkoda, że nie udało się spotkać, ale znowu bywanie w różnych godzinach mam nadzieję, że przybliża Bobika do kanapy.
Marzenia11 pisze:
Sqbi wszystkich nieustannie bardzo prosi. Bardzo.
Carmen201 pisze:Moim zdaniem największa szansa na powodzenie to ogłoszenia i sprawdzanie miejsc z odzewu na ogłoszenia.
Sqbi, sprawdzałeś to miejsce z informacji od weekendowej karmicielki? Wydaje się być dość obiecujące bo karmiciele doskonale znają swoje koty i wiedzą który jest nowy.
Czy masz na podorędziu jakąś klatkę, którą - gdyby coś - da się po prostu wziąć i podjechać na miejsce? Bo może być tak, że ktoś da znać, że w tej właśnie chwili kot jest tam i tam, a złapanie go może nie być proste. Jeśli nie, ja mam i mogę pożyczyć na dłużej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 73 gości