Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Myślę, ale porządniejszą siatkę chcę założyć dopiero po remoncie elewacji, który tak jakoś się przesuwa w czasie. Na razie nie ma sensu, bo już w przyszłym roku może trzeba będzie ją ściągać. Póki co szukam firmy która by mi wymieniła siatkę na nową - to już by dużo dało, nie martwilabym się że siatka puści jak Ofelia się o nią mocniej oprze. Ale w Koszałkowie znaleźć kogoś do tej roboty to cud. Nie, wróć - jedna firma by mi wymieniła, ale zaśpiewali taką kwotę że mnie wbiło w kanapę.
MB&Ofelia pisze:Tyle to mogę zapłacić za docelową siatkę. Ale firma mi zaśpiewała 1.100 z ich siatką, a 1.000 z moją siatką tyle że na nią nie dadzą gwarancji.
Balkon mam prosty do osiatkowania, typu loggia. Haczyki już są. Na razie potrzeba mi tylko zdjęcia starej siatki i powieszenia nowej. I urwał natkę nie ma chętnych do roboty.
MB&Ofelia pisze:No nie, przecież nie zabrałabym Ofelii balustrady! Ona kocha wysokości. Jakby siatka była w dobrym stanie, to niech sobie łazi. Co najwyżej przydałaby się druga półeczka z drugiej strony balkonu żeby mogła bezproblemowo zrobić w tył zwrot.
Kurka, gdyby ta elewacja już była zrobiona to bym się zgłosiła do tego programu tv gdzie urządzają balkonyTylko przed remontem elewacji nie ma sensu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 41 gości