Kontakt w sprawie kotki wyłącznie z lecznicą w Kampinosie:
od poniedziałku do piątku w godzinach: 13.00. – 19.00 oraz w sobotę: 9.00 – 13.00.
tel.: 22 245 43 54
Kicia po przejściach szuka domu!

Kitka kompletnie nie będzie miała, gdzie się podziać

Około dwuletnia koteczka, maści dymnej z białymi „płatkami śniegu” na karczku. Kicia jest o wiele ładniejsza w rzeczywistości niż na zdjęciach

Kicia jest kontaktowa, „gadająca”, pieszczotliwa i mrucząca. Jak każdy kot, miewa własne zdanie, czasem bardzo lgnie do człowieka, innym razem nie narzuca się.
Bez problemu załatwia się do kuwety.
Trafiła do lecznicy w Kampinosie na sterylizację aborcyjną, po której została wydana do domu.
Osoba, która miała opiekować się kotką, naraziła ją na wypadek: kotka została pogryziona przez psy. To spowodowało konieczność kolejnej operacji, po której kicia została już w lecznicy, dotychczasowy „opiekun” zrezygnował z niej – straciła (i tak marny!) dotychczasowy dom.
Szukamy dla niej domu BEZ PIESKÓW (po pogryzieniu bardzo boi się psów), bezpiecznego, raczej bez możliwości wychodzenia na zewnątrz.

Ja prawie nic więcej o kotce nie wiem - zostałam tylko poproszona o ogłoszenia.
Obecnie przebywa w lecznicy i jest leczona na koszt gminy (kastracja również była na gminę) - gmina nie ma umowy na koty ze schroniskiem, zresztą dla tej kotki szczególnie schronisko byłoby potworną traumą.
Prawdopodobnie jest możliwość zaszczepienia i przetestowania.
Może być dowieziona do Warszawy.
W grę wchodzi także dom tymczasowy, ale warunki tymczasowania są do ustalenia z lecznicą.
Kicia ma od prawie miesiąca ogłoszenie na OLX wyróżnione przez Dobrą Duszę, dodatkowo ma włączone odświeżanie, post na fb sponsorowany (skromnie, bo na więcej mnie nie stać). I nic, cisza, ani jednego telefonu

Proszę o podrzucanie wątku i udostępnianie postu na FB.
https://www.facebook.com/KotFort/posts/2412786802286307