Madie pisze:o to samo miałam zapytać...Jeśli nikt się nie zgłosi mogę jej dać DT.
Z doświadczeń schroniskowych wiemy, że szczególnie młode koty poddają się przy unieruchomieniu spowodowanym urazami łapek. Nie raz jest to kwestia dni.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Madie pisze:o to samo miałam zapytać...Jeśli nikt się nie zgłosi mogę jej dać DT.
Madie pisze: Czy jest ktoś dla mnie w stanie tego kota wyciągnąć i podwieźć do centrum miasta albo lecznicy np. Multiwet ? Ja pracuje terAZ 8-19 i przyjazd tam jest niemożliwy. Mam klatkę więc kota będzie miała ruch ograniczony,
justyslopez pisze:A schronisko w ogóle dopuszcza możliwość wzięcia na DT? Czy trzeba oficjalnie adoptować?
justyslopez pisze:Czy to znaczy że w schronisku Tasza nie będzie miała udzielonej pomocy w sprawie tej łapki? Co jeśli nikt jej nie weźmie?
gapa pisze:Madie, napisałam na priv.
MałgosiaZ pisze:justyslopez pisze:A schronisko w ogóle dopuszcza możliwość wzięcia na DT? Czy trzeba oficjalnie adoptować?
Opcja DT w przypadku schroniska nie istnieje. Kota należy zaadoptować po przejściu normalnych procedur. To dotyczy wszystkich, nawet nas wolontariuszy. Natomiast jest możliwość zrzeczenia się i wprowadzenie aneksem zapisu o zmianie właściciela.
Marmolada18 pisze:Przepraszam, ale zapytam: czy ktoś mógłby pomóc w szukaniu zaginionego kotka Bobiego? Jego wątek jest tutaj: viewtopic.php?f=1&t=191767
Bobiego nie ma już od 19 dni. Może ktoś z Was mieszka w okolicy Wawer-Falenica-Józefów i mógłby poświęcić troszkę czasu na pospacerowanie w kilku miejscach, gdzie podobny kotek był widziany?
Jeszcze raz przepraszam za wtręt, ale spróbować zawsze można
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 182 gości