Ametyst55 ma duuuże serce, które bez problemu pomieści miłość dla kilku kotów, o które dba codziennie i którym stara się zapewnić jak najlepsze usługi weterynaryjne, a obecnie w potrzebie jest koteczka Niki, takie szare świetliste futerko

Ponieważ moja znajoma zaopatruje się w kosmetyki u Naszej forumowiczki i po przeczytaniu o problemach koteczki postanowiła zaangażować mnie jako agenta od bazarku

Rzeczy maję cenę KT, poza pierwszym fantem w postaci kosmetyczki czarnego kota, o którego można powalczyć. Bo gdyby się tak spodobał większej liczbie ludzów? No nie mam sumienia wzbraniać się od licytacji

1.Tytuł bazarku zobowiązuje zatem pierwszym fantem będzie Czarny Kot - kosmetyczka z puchatym ogonkiem-pomponem

licytujący:

2.Organizer do powieszenia w szafie. Nowy, nigdy nie używany, tylkośmy rozwaliły opakowanie

3.Organizer do szafy lub na otwarta półkę.Nowy, nigdy nie używany. Beżowo-biało-łososiowy; 3 szufladki usztywniane, 25 x 30cm CENA: 10zł

4.Lampka na klipsie. Używana, ale wszystko w niej działa, nawet żarówka - nówka nieśmigana

5.Biżuteryjne komplety, którymi koleżanka już sie nacieszyła i przekazuje dalej (prawdopodobnie wszystkie zakupione na miau). CENA: każdy po 10zł

A.Kamyki białe z brązowymi żyłkami. Kolczyki + bransoletka z zapięciem

B.Bardziej zauważalne precjoza na rękę i uszy

C.Delikatne zielone kolczyki + zawieszka

6.Zacne kocie kolczyki CENA: 10zł

7.Delikatna bransoletka z bursztynków przywieziona znad morza. Na gumce. Nówka nieśmigana, do oddania wraz z metką

ROZLICZENIE:
kiwi = 24zł ; wysłane: 26 czerwca
czarno-czarni = 27zł ; wysłane: 1 lipca
Tyiga = 32zł ; wysłane: 1 lipca