Miau jak się czujecie? Ja zrobiłam się wybredna , mam coraz większą alergię ale nie chce jeść karmy na alergie , buntuje się, zagrzebuje lapką , a duża ma zmartwienie... Miauuuu , Zulka
Zuniu, ja Cię rozumiem. Zdrowe jedzenie nie jest smaczne, u ludzi też! A to, co mi smakuje, jest niezdrowe Sabcia rano zjadła 2 pasty, teraz nic, może wieczorem?
Bagi tez mało je. 1/4 felixa zjadła. Najchętniej mleko z Animondy jej wchodzi albo mleko bez laktozy 3,2% ale tylko z małego kartonika... Także tego... skoro Orawie zdrowy kot tak wybrzydza to co mowic o chorym...
KĄCIK MUZYCZNY dla globtroterów Autor filmiku zabiera nas w piękną podróż po Europie - spróbujcie zgadywać, gdzie się kolejno przenosimy, podpowiedź znajdziecie w opisie - trzeba rozwinąć opis filmiku, klikając hasło POKAŻ WIĘCEJ. Przepięknym tłem muzycznym tej wycieczki jest słynne Andante z Koncertu fortepianowego nr 21 C-dur Mozarta. Popatrzcie i posłuchajcie, zapraszam
To właśnie Andante zostało wykorzystane (obok Czterech pór roku Vivaldiegio) w filmie Miłość Elwiry Madigan, opartym na prawdziwej historii tragicznej miłości duńskiej tancerki na linie Hedvig Jensen, o scenicznym nazwisku Elvira Madigan i szwedzkiego porucznika Sixtena Sparre. Stad nazwa Elwira Madigan pojawia się często w opisach tego utworu.
jolabuk5 pisze:Zjadłam! Zjadlam12 past (tak jakby 2 saszetki) i jeszcze trochę mięska, które przyniosła ciocia Dorcia Sabcia najedzona
Lady... Ty jesteś jak zawsze taka kochana!!!
Ja nie mogę do Ciebie . sam pisać ... bo nie umiem. Mam głupią Dużą która tylko użela się nad sobą. Ktoś musi dać naprawdę jak najszybciej "kopniaka w d..." Ja, niestety nie potrafię . Ona czyta na Miau tylko... by coś napisać brakuje jej odwagi. Ona nie potrafi!!! Duża martwi się o nas ... Co by było gdyby...?. Ona zrobiła się bardzo nieufna... Duży też nie ma teraz łatwo. Sabciu, myślami jestem z Tobą. Ostatnio nie mam łatwego życia chociaż ...jestem miły dla Dużej i czasem witam ją w drzwiach po powrocie z pracy. "Jej" Julek nawet "powieki nie podniesie" na przywitanie. Lucas