Wielki szacunek dla Ciebie Dorciu i dla wszystkich pomagaczy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meg11 pisze:Wydaje mi się że Dorota nie chce sprzątnąć dla rodziny kotydwa12 tylko dla kotydwa12. Żeby czuć że wszystko do końca dla niej zrobiła.
LimLim pisze:meg11 pisze:Wydaje mi się że Dorota nie chce sprzątnąć dla rodziny kotydwa12 tylko dla kotydwa12. Żeby czuć że wszystko do końca dla niej zrobiła.
też tak myślę
Dorcia nie zostawi po sobie tj kotkach bałaganu.
kwiryna pisze:Koteria chyba została założona z pieniędzy z testamentu... nie pamietam, ale było coś takiego.
Kazia pisze:A jak proponujesz to wyegzekwować? bo rodzina może z wielką chęcią zadeklarować, że zajmie się kotami/zwierzętami. Nawet im zapewnić dom w momencie przejmowania spadku.tabo10 pisze:To nauczka dla wszystkich tutaj. Trzeba zrobić zapisy notarialne TERAZ,zaraz ,jak się żyje i jest zdrowym,nie kiedyś i potem. Bo potem wychodzi jak na załączonym obrazku.Zapis z przeznaczeniem majątku dla tych,którzy FAKTYCZNIE ,fizycznie zajmą się naszymi kotami w razie naszej śmierci. ....
A potem...przecież koty mogą zachorować i umrzeć...
dorcia44 pisze:Marzenia11 pisze:A Kropeczki? Sama zostanie?
Trzymaj się dorciu..
Tak ,Kropeczka jedzie w czwartek.
Pola z Fifi pojechały do ludzi którzy wcześniej adoptowali Cholerę vel Murke ,codziennie Paulina pytała mnie o koty które zostały ,aż padła decyzja że jak dam to zabierają resztę.
Bardzo przezywali całą tą sytuacje i samotność kotów.
Dlaczego więc Kropeczki nie dałam?
Po rozmowie z Olgą doszłyśmy do wniosku że rozdzielenie ich może wyjść wszystkim na dobre ,zwłaszcza Fifi.
Moja Ewa określiła tą sytuację jako CUD .
Przykre tylko że nie w Warszawie![]()
Bądźcie dzielne dziewczyny ,dzielne i tffarde jak i ja się staram być.
Bądźcie szczęśliwe i mam nadzieję że kiedyś mi wybaczycie ,nie miałam możliwości Was zabrać.
meg11 pisze:(...)
Dokładnie.Tym bardziej że rodzina nie jest kociolubna i chyba nie pochwalała tego co robiła kotydwa12.
Szybko się spieszą z remontem.I tak nie będą mogli ani wynająć ani sprzedać dopóki nie przeprowadzą masy spadkowej a na to mają dobre kilka miesięcy.
Baltimoore pisze:(...)
Zdejmuję w takim razie ogłoszenie Kropki, jak okaże się że trzeba szukać dalej, to zrobię nowe,
(...)
tabo10 pisze:Rozumiem,że dorcia44 chce dopiąć wszystko do końca i zrobi jak uważa.Jej sprawa. Ja celowo bym zostawiła bród i smród.Niech rodzinka zrobi COKOLWIEK po kotach.Choćby wyrzuci gówna z kuwet.
A dla spokoju sumienia i poczucia spełnienia odwiedzić może grób Wandy,tam sprzątnąć i zapalić znicz. Tam teraz jest Jej dom.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka-, Blue, Google [Bot], katikot, puszatek, sylwiakociamama i 163 gości