Moderator: Estraven
Ziemosław pisze:Fotosik?
Mam oczywiście na dysku te zdjęcia, ale kurde, tutaj jest zdjęcie, jest historia, jest rozmowa o tym. Były zdjęcia wygrzebane z zakurzonych dysków. Dla mnie to jest tak jakbym pisała przez rok książkę, a ktoś by mi ją spalił
tylko to mi zostaje 
Gosiagosia pisze:Muszę i ja coś znaleźć na nerwy bo też mam ostatnio zły okres. Szkoda że nie mogę się odstresowsc np joga czy innymi np używkami
![]()
tylko to mi zostaje
Sihaja pisze:HejMiłego dnia
sabianka pisze:U nas w piątek było zastępstwo na jodze. Prowadził niejaki Boguś - na oko 50+ (nawet duży plus) ale ciało miał naprawdę imponujące (w sensie, że takie zwarte i ładnie wymodelowane, żadnego brzuszka czy innych "zwisów" jakich można by się spodziewać po facecie w takim wieku). Aż mi się głupio zrobiło chociaż niby nie mam problemów z akceptacją swojego ciała.
I bardzo fajną jogę poprowadził, taką mega spokojną, na długo zostawaliśmy w pozycjach i bardzo długa relaksacja była na koniec - było idealnie jak na te trzydzieści kilka stopni.
Teraz mam przerwę na dwa tygodnie, zawiesiłam karnet bo wyjeżdżamy i czekają nas inne atrakcje
Na pierwszych zajęciach w ogóle nie wiedziałam czego się spodziewać. I jak już byłam na nich to byłam w szoku, to było dziwne, nieraz i obrzydliwe, wstydliwe, poniżające. Mam na myśli asany, które chciałoby się wykonywac w samotności. Wpadałam w panikę jak obok był jakiś facet. A teraz? Mam to w nosie. Nie wstydzę się. Nawet jak nie umiem ustać na jednej nodze a wszyscy stoją. Poniżające pozycje robię bez mrugnięcia okiem. Czy obok jest facet czy nie to mi to nie szkodzi. I zaczęłam akceptować ciało. Na jodze musimy przebywać twarzą w twarz z różnymi częściami ciała. Np trzeba wziąć paluch u nogi i coś tam z nim robić. Nigdy bym nie pomyślała, że mam się trzymać za paluch
Bo dla mnie to naprawdę sukces.
dali znać, że brzuch boli. Wypękali 
klaudiafj pisze:Sabianko przypomnij gdzie jedziesz? Ja na 14dniowym wyjeździe to byłam w dzieciństwie ;(
klaudiafj pisze:Uu bogate plany
A jesteś może zmeczona na drugi dzien po jodze? Ja czuję się jak dentka zawsze nawet jak nie mam zakwasow.
aga66 pisze:Jak nie widzisz zbytniej róznicy po karmie mokrej z kurczakiem to może spróbuj i zobaczysz? Ja też w Zooplusie juz wyczerpałam asortyment tyle, że moje jedza właściwie Kattovita i filetówki tylko więc wystarczy i ich uboga oferta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości