Przy upałach, dużym nasłonecznieniu dopada mnie zapalanie spojówki. Korekcyjne przyciemniane nie dają takiej osłony, jak te przeciwsłoneczne
  Przy upałach, dużym nasłonecznieniu dopada mnie zapalanie spojówki. Korekcyjne przyciemniane nie dają takiej osłony, jak te przeciwsłoneczne  
Moderator: Estraven

i dla Ciziuli
 i dla Ciziuli   
   , a dla Dużej pozdrowienia
 , a dla Dużej pozdrowienia   

jakąż pzrynętę trzeba zastosować, coby sie odkryły  -tylko zgon zapowiedziany
   jakąż pzrynętę trzeba zastosować, coby sie odkryły  -tylko zgon zapowiedziany   tyle ,z enastepna razą juz nie wiem co wymyslę
  tyle ,z enastepna razą juz nie wiem co wymyslę   

, Tuliś co dzień  do skrzynki lata , wczoraj aż pana listonosza zaczepił za nogawkę z tej niecierpliwości i trzymamy za słowo,że długi i radosci będzie wiele z czytania
 , Tuliś co dzień  do skrzynki lata , wczoraj aż pana listonosza zaczepił za nogawkę z tej niecierpliwości i trzymamy za słowo,że długi i radosci będzie wiele z czytania    

, kwiatki podziwiam i drogi do pracy zazdroszczę. Ja idę do pracy ruchliwą ulicą bez żadnego drzewa
 , kwiatki podziwiam i drogi do pracy zazdroszczę. Ja idę do pracy ruchliwą ulicą bez żadnego drzewa  
magdalena99 pisze:I ja zaglądam, kwiatki podziwiam i drogi do pracy zazdroszczę. Ja idę do pracy ruchliwą ulicą bez żadnego drzewa
 myslę,że wiele osób taką ma sytuację, smutne to
  myslę,że wiele osób taką ma sytuację, smutne to

mir.ka pisze:
bierz Ciociaa, bierz, bo wypatrzyłam fajne kolory
 - słowem pierwszy klient już jest
 - słowem pierwszy klient już jest   

gatiko pisze:U nas, na przestrzeni ostatnich lat, wycięli ( tylko na moim osiedlu) mnotwo drzew i wszystkie żywopłoty, jakie były. A było bardzo dużo. Jeden plac zabaw wywalili też Porobili duże parkingów. Ostatnio , znowu wycięli wiele drzew , ostatnie żywopłoty jakie zostały na całym osiedlu,, wcale niemałym i zrobili skwer , nowoczesny.
Mnie strzela qrwica, ale ludziom podoba się... taka przestrzeń i nowoczesność.
Ja odczuwam smutek i złość,że tyle zieleni pooooszło...
Upiorne gorąca, dają się we znaki. Kotki biedne,,,,
Tulinek, kochanie, zdrówka i dla kiciuli też , no i dla Oli, spokoju ducha i nie pakuj się zesz kobieto do pudła, bo za gorąco !

alessandra pisze:mir.ka pisze:
bierz Ciociaa, bierz, bo wypatrzyłam fajne kolory
ano widzę, widzę- słowem pierwszy klient już jest

Marmolada18 pisze:Cichy podczytywacz etatowy życzy dużo hartu ducha w obliczu upałów
A może mata chłodząca by się przydała dla Tulisia?
 , pewnie coś mnie ominęło ?
 , pewnie coś mnie ominęło ? 
Użytkownicy przeglądający ten dział: sebans i 30 gości