Prosze o Zamkniecie Wątku , dziekuję

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Pt cze 07, 2019 13:50 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka..wełnianki na bazarkach

A jakie to żółte ładne :D

Tundra

Od: Śro sie 27, 2014 9:32

Post » Pt cze 07, 2019 15:17 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka..wełnianki na bazarkach

Tundra pisze:A jakie to żółte ładne :D

kurteczka bąbelkowa :) , sama bym chętnie w nią wlazła , żeby nie gabaryty :ryk:
dziękuję :1luvu:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw cze 13, 2019 14:26 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka..wełnianki na bazarkach

dziś trochę eco dla tych, którym los matusi Ziemi na sercu leży

polecam , bo juz jestem po testowaniu , myjki do garnków ze sznurka jutowego , po pierwszym zmywaniu robią sie miekkie , fajnie pachną , na słońcu sybko schną, można wygotować, jesli złapią "zapaszek"
Obrazek

a tu podkładki pod kubek, doniczkę , co tam kto chce i lubi wiew natury

Obrazek

koszyki na warzywa i owoce , ja osobiscie używam jako pojemniki na włoczke, bo oddychają ,a to ważne w przechowywaniu włóczki

ObrazekObrazekObrazek

Obrazek

https://www.etsy.com/shop/JMSpaceCrafts ... f=ss_items

alessandra

Post » Pt cze 14, 2019 13:13 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka...fijolet i zagadka

dziś polecamy fuioletowa matę z ciekawym wykończeniem -maty , nie zaś potencjalnego nabywcy :mrgreen:
Obrazek

a to coś nowegojuż z nowo zakupionej włoczki na bazarku zabers , ale coż to jest ?

Obrazek

alessandra

Post » Pt cze 14, 2019 13:20 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka...fijolet i zagadka

alessandra pisze:a to coś nowegojuż z nowo zakupionej włoczki na bazarku zabers , ale coż to jest ?

Obrazek

Albo ubranko na termofor, albo rękawica kuchenna 8) Bardzo ładny kolorek i wzorek, idealnie spasowany :)

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Pt cze 14, 2019 13:22 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka...promocja Kaszojad Day

alessandra pisze:Z okazji Międzynarodowego Dnia Kaszojada ;-) zapraszamy na weekendową promocję

Cała sekcja dziecięca 15% obniżki

Anusia sie zastanawia czy ktos zaglądnie ;-) :mrgreen:

Obrazek

I kolejne cudo :love: Aleksandra robi ubranka, a my róbmy se dzieci!! :twisted:

Atta

Post » Pt cze 14, 2019 13:26 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka...promocja Kaszojad Day

Atta pisze:
alessandra pisze:Z okazji Międzynarodowego Dnia Kaszojada ;-) zapraszamy na weekendową promocję

Cała sekcja dziecięca 15% obniżki

Anusia sie zastanawia czy ktos zaglądnie ;-) :mrgreen:

Obrazek

I kolejne cudo :love: Aleksandra robi ubranka, a my róbmy se dzieci!! :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk:

alessandra

Post » Pt cze 14, 2019 13:27 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka...fijolet i zagadka

Atta pisze:
alessandra pisze:a to coś nowego już z nowo zakupionej włoczki na bazarku zabers , ale coż to jest ?

Obrazek

Albo ubranko na termofor, albo rękawica kuchenna 8) Bardzo ładny kolorek i wzorek, idealnie spasowany :)

ano Ciocia...yyy... nie zgadłaś :smokin:

jeszcze ktos spróbuje ? :wink:

alessandra

Post » Pt cze 14, 2019 13:35 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka...fijolet i zagadka

Nie widać drugiej strony, a podejrzewałam jeszcze ubranko dla zwierza - podgląd od strony grzbietowej :mrgreen:

Atta

Post » Pt cze 14, 2019 13:54 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka...fijolet i zagadka

Atta pisze:Nie widać drugiej strony, a podejrzewałam jeszcze ubranko dla zwierza - podgląd od strony grzbietowej :mrgreen:

a celowo tak zrobiłam, ale widze ,że na niwiele sie zdało, bos wybadała jednak,że dla zwierza , jeno nie kotowatego :mrgreen: to pokażę drugą stronę :)

to na małego piesia takiego model york albo terier jakiś , ale fajne, cieplusie i bardzo miękkie, tylko chyba na reklamę pora zła, bo żaden w to nie będzie chciał wleźć :ryk:

Obrazek

alessandra

Post » Pt cze 14, 2019 14:14 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka...fijolet i zagadka

Takie ubranka to na żadnego kota nie będą :P bo który chciałby w tym chodzić?! NIe wiem czy taki się już urodził :roll:

Atta

Post » Pt cze 14, 2019 14:15 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka...fijolet i zagadka

a będzie coś dla pieluchowca? cienkie przewiewne, pieluchę trzymające?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt cze 14, 2019 16:21 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka...fijolet i zagadka

czarno-czarni pisze:a będzie coś dla pieluchowca? cienkie przewiewne, pieluchę trzymające?

chciałabym , ale nie wiem jak sie do tego zabrac, wymiar mi potrzebny ,mam w głowie sposób, aby nie spadała, ale Tulinka przy tyle nie da sie dotknąc, a Ciziulę tym bardziej , jesli chce miec ręce w całosci , nie mam na kim przymierzyć :( potrzebna mi wiedza, czy ogonek można włożyć czy kombinować z zapięciem, czy tylne nózki można włożyć , nie wiem jak jest u suwaczków, na ile one sie dają manipulować , zapięcie na grzbiecie i szelki na skos trzymające calośc, cos takiego widzę

majty takie plus szelki , tylko wymar niezbędny :(
https://www.youtube.com/watch?v=smfcCUtKfzc

Mam już forme i wymiar Maniusia u p. Lidki , bo z welny merino szelki będę robić :) wkrótec pokażę

alessandra

Post » Pt cze 14, 2019 17:41 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka...fijolet i zagadka

alessandra pisze:
czarno-czarni pisze:a będzie coś dla pieluchowca? cienkie przewiewne, pieluchę trzymające?

chciałabym , ale nie wiem jak sie do tego zabrac, wymiar mi potrzebny ,mam w głowie sposób, aby nie spadała, ale Tulinka przy tyle nie da sie dotknąc, a Ciziulę tym bardziej , jesli chce miec ręce w całosci , nie mam na kim przymierzyć :( potrzebna mi wiedza, czy ogonek można włożyć czy kombinować z zapięciem, czy tylne nózki można włożyć , nie wiem jak jest u suwaczków, na ile one sie dają manipulować , zapięcie na grzbiecie i szelki na skos trzymające calośc, cos takiego widzę

Mam już forme i wymiar Maniusia u p. Lidki , bo z welny merino szelki będę robić :) wkrótec pokażę

powinnaś mnie odwiedzić :) albo odwiedzić Kiwi w jej domu we Wro, bliżej :)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob cze 15, 2019 10:49 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka...fijolet i zagadka

czarno-czarni pisze:
alessandra pisze:

powinnaś mnie odwiedzić :) albo odwiedzić Kiwi w jej domu we Wro, bliżej :)

A nie ukrywam ,że wybieram się w wasze strony :wink: , w drugiej połowie lipca tak wstepnie , w drodze do Konina bardzo chętnie zawitam, jesli można :D Pomierzymy, przypasujemy i potem moge już hurtowo lecieć dla potrzebujacych :ok:

alessandra

[poprzednia][następna]