Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sydney pisze:Czy ktoś kto korzysta z allegro może się dowiedzieć od wystawiającego o co chodzi?
Formica pisze:Sydney pisze:Czy ktoś kto korzysta z allegro może się dowiedzieć od wystawiającego o co chodzi?
ja mogę ! napiszcie mi dokładnie co mam sie wypytac !( bede pisac nie rozmawaic) czy takie pytania same j.w. czy coś jeszce!?
a jeśli chodzi o regulamin Allegro to aukcja jest nie do ruszenia bo nie łamie zadnych zasad!
kiwi pisze:Lenka, na razie trzeba by sie dowiedziec o co chodzi. Moze jest to sprawa dla TOZ-u - interwencja.
Lena pisze:Odkupowac i wydawac to bez sensu. Brutalne to ale tak sie nie pomoze. To woda na mlyn dla goscia. Ktos kupi i zatroszczy sie, wyleczy, wyda za darmo a on ma 50zl w kieszeni.
Ja nie mam pomyslu co robic, nie mam czasu by cokolwiek robic, nie prosze tez by ktokolwiek cos robil bo spychologii nie uprawiam, ale nie kupujcie tych kotow, bo to tylko dla niego/niej znak ze inters sie oplaca i niedlugo zdarza sie kolejne.
Nie sadze by to byly foty ze schroniska. Widzieliscie kiedys w schronisku tyle "pseudorasowcow" bo ja nigdy! To jakas kuchnia, komorka z kaflami, i tam siedza koty, w klatkach i pudlach i czekaja az ktos je kupi. Kotka co lezy na brudnym stole jest skudlaczona i ciezarna. Beda kolejne. Nie kupujcie ich bo nie tedy droga...
Mozecie mowic ze jestem bezduszna, ale uwazam ze odkupywanie przynosi odwrotny skutek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 219 gości