Tylko psy. Menel i Ponczek w dalszym ciągu dobrzewyglądający i już nie mam nadziei, że to się zmieni (a szczerze mówiąc tak bardzo się o to nie staram, zważywszy na fiv Ponczka i wiek Menela).
Feebee, sama staram się cyknąć fotę jeżom, ale na razie są zbyt nieufne, żeby się pokazać.
Wykrakałam. Żaden jeż nie nocował dzisiaj w apartmą. W dodatku żadnego nie mogłam znaleźć na wybiegu. Co oznacza, że Stefcio ślepaczek też poczuł zew wolności.
Pochwale sie......bratu mimo dwoch domow karmiacych udalo sie odchudzic psine......Jaga z 43 kg schudla do 36.
Mnie w rok przybylo 2x tyle
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Mam problem z jeżami. Któregoś dnia zjadły najwyżej połowę, a następnego prawie wcale i w dodatku nie było ich w apartmą. Zaczęłam się obawiać, że zwiały. Może wdrapały się po siatce ogrodzenia? Dzisiaj w nocy zjadły normalnie, do apartmą jeszcze nie zaglądałam. Ale dlaczego ja ich nie widuję? Edzia ciągle dawała się zobaczyć.