Było się decydować szybciej taką torbę, jak ta wyżej to mam, ta była większa i mocniejsza, ale jak widać kot dał radę mam coś na oku, ale może będzie jakaś dokładka, żeby się więcej uzbierało do zakupu?
sama bym się chętnie paru rzeczy pozbyła, np. wystawiając na bazarku jedyne czego poszukuję to czasu, wiecznie gdzieś mi ucieka i nie mogę go znaleźć a tak serio to szukam zabawki dla kotki, na zoo+ już jej nie ma, a była jej ulubioną. zostały z niej strzępy
Mam Masażer Catit z Zoo+, oba koty nie ogarnęły jak go używać. Nota bene też trochę nadgryziony. Zachęcam do wystawianie bazarku, czasowo wychodzi różnie, ale satysfakcja spora W sumie kocie bazarki to mój ulubiony dział forum. Cieszy mnie kiedy rzeczy dostają drugie, czy trzecie życie. Sama ubieram się głownie w second handach i jeśli czegoś potrzebuję, staram się najpierw poszukać w lumpkach, popytać rodziny i zajrzeć na miau.
Przy szczodrym sypaniu kociej mięty, tylko część z gumką do gryzienia cieszyła się zainteresowaniem. Też powątpiewałam w powodzenie tego ustrojstwa, przekonały mnie zdjęcia produktu z korzystającymi kotami. Photoshop ?
Dziękuję dziewczyny! przelałam tę kwotę na konto fundacji. Będzie można ją zobaczyć w rozliczeniu za marzec (jako wpłata od "Patrycja H."). Niech Wam się szaliczki dobrze noszą!