DT u Bastet. GWIAZDKA ♥ W ilu stopniach prać pchły?

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw cze 06, 2019 8:24 Re: DT u Bastet. Kociątka: Hipka, Rysiu, Leoś :) - c.d.

SabaS pisze:Ale mają fajnie :1luvu: a Himalaya jaka wyluzowana ze scurkiem :201461 to nie ta sama kotka z pierwszych zdjęć.

To prawda, zmieniła się. Ale dziś w nocy coś bardzo pomiaukiwała. Czyżby miała już ruję... :roll:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Czw cze 06, 2019 8:28 Re: DT u Bastet. Kociątka: Hipka, Rysiu, Leoś :) - c.d.

A może tęskni za kocim towarzystwem, niekoniecznie swoich maluchów. Oby to nie była rujka. Ona mogłaby nadal karmić, gdybyś jej podawała tabletki na wyciszenie?

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Czw cze 06, 2019 12:00 Re: DT u Bastet. Kociątka: Hipka, Rysiu, Leoś :) - c.d.

Wspaniały plac zabaw! :1luvu:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Czw cze 06, 2019 12:36 Re: DT u Bastet. Kociątka: Hipka, Rysiu, Leoś :) - c.d.

Bastet pisze:Tak Kwirynko. Mama też będzie do adopcji, ale ona ma już zaklepany domek u mojej znajomej. Czekamy tylko, aż odkarmi dzieciaki i aż one znajdą domki.

Jeszcze Wam nie pokazywałam, ale dzieciaki maja nowy plac zabaw. Kojec już schowałam.
Obrazek

KOCI RAJ!
https://zrzutka.pl/bpfeke dla wojowniczki Fisi walczącej z FIP

kwiryna

Od: Sob lip 23, 2016 9:36

Post » Czw cze 06, 2019 14:52 Re: DT u Bastet. Kociątka: Hipka, Rysiu, Leoś :) - c.d.

Witam Was serdecznie, moje dzieciaki. Faktycznie, macie jak w KOCIM RAJU <3
Hipciu, pięęęękną tą kupkę zrobiłaś! Cudowną i ... jaką aromatyczną Obrazek Przy niej, ta róża to śmierdzi. Tata dziękuje Ci za taki wssssssspaniały precent :lol:
Obrazek.
Tata pozdrawia wszystkie trzy rozrabiaki :P . Koffam Was.
Tata Drops.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
4 - W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Czw cze 06, 2019 15:01 Re: DT u Bastet. Kociątka: Hipka, Rysiu, Leoś :) - c.d.

8O A myślałam że już nic mnie na tym forum nie zaskoczy... 8O
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Czw cze 06, 2019 16:10 Re: DT u Bastet. Kociątka: Hipka, Rysiu, Leoś :) - c.d.

No, co, chciał Tata Drops kupę swojej wirtualnej córeczki, to ją ma! ;)
Hipciszek bardzo dziękuje Tacie za pochwały! :1luvu:

Mam nadzieję, Ewuniu, że zapaszek przypadnie Tobie do gustu ;)
I co nieco dla Twoich rozrabiaków też im będzie smakować :)

Rozrabiaki pozdrawiają Tatę Dropsa serdecznie :1luvu:
Robią też już zdecydowanie więcej kup, ale już ich nie będziemy wysyłać... :mrgreen:

Fajnie, że podoba się Wam ich plac zabaw. Szaleją w nim, oj, szaleją :) Choć teraz śpią... ten upał daje im się też we znaki.
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Czw cze 06, 2019 16:26 Re: DT u Bastet. Kociątka: Hipka, Rysiu, Leoś :) - c.d.

Pewnie, że tata Drops chciał :lol: . Cóż w tym dziwnego, naprawdę nie rozumiem :smokin: . Zapach Hipciowej kupki - przecudny! Rozpylę jak przyjdzie Ciocia Noel1, bo powiedziała, że jesteśmy stare i zdziecinniałe :strach: . Niech wącha i podziwia.
Prezentu od Ciebie, na razie duża nam nie dała :placz: . Mówi, że snacki zachowa i użyje w celach przemytniczych. Ale ja ją znam, wycyganię! Dziękuję Ciociu :1luvu:
Drops.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Czw cze 06, 2019 16:29 Re: DT u Bastet. Kociątka: Hipka, Rysiu, Leoś :) - c.d.

No, to w końcu jedyna kupka na świecie, co pachnie fiołkami... :lol:

Aczkolwiek na prawdę nie mam pojęcia, czy ładny ten zapach i co to w ogóle za zapaszek, bo zapakowany był szczelnie...

O kurczaczek... czy on aby nie był męski...???
:oops:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Czw cze 06, 2019 16:31 Re: DT u Bastet. Kociątka: Hipka, Rysiu, Leoś :) - c.d.

Hipcia z tymi łapkami założonymi jedna na drugą... No wiem, ja znów o kocich łapkach, no co ja poradzę, że uwielbiam??? :D Miau :D
Wątek o Bajce, która dołączyła do Feliksa: viewtopic.php?f=46&t=176799
Wątek o Bezdomniaczce, która się stała Domniaczką Bezią: viewtopic.php?f=46&t=186711
Wątek przedprzedostatni, całego tercetu: viewtopic.php?f=46&t=208290
Nasze Kocie Wierszyki: viewtopic.php?f=8&t=208424

Nul

Od: Śro lis 02, 2016 17:23

Post » Czw cze 06, 2019 16:32 Re: DT u Bastet. Kociątka: Hipka, Rysiu, Leoś :) - c.d.

Bastet pisze:No, to w końcu jedyna kupka na świecie, co pachnie fiołkami... :lol:

Aczkolwiek na prawdę nie mam pojęcia, czy ładny ten zapach i co to w ogóle za zapaszek, bo zapakowany był szczelnie...

Zapach, Hipciowek kupki :mrgreen:
Tak naprawdę do różany, cudny i mocny i ... szczypiący, bo niechcący psiknęłam sobie po oczach :mrgreen:
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Czw cze 06, 2019 16:34 Re: DT u Bastet. Kociątka: Hipka, Rysiu, Leoś :) - c.d.

No to fajnie, że Ci przypadł do gustu :). A żebyś widziała minę pani w perfumerii, jak opowiedziałam, do czego potrzebuję tej próbki... :ryk:

Nul pisze:Hipcia z tymi łapkami założonymi jedna na drugą... No wiem, ja znów o kocich łapkach, no co ja poradzę, że uwielbiam??? :D Miau :D

Nul, też kocham kotki z założonymi łapkami :) wydają się wtedy takie uczone! :)
Ostatnio edytowano Czw cze 06, 2019 16:35 przez Bastet, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Czw cze 06, 2019 16:35 Re: DT u Bastet. Kociątka: Hipka, Rysiu, Leoś :) - c.d.

Bastet pisze:No to fajnie, że Ci przypadł do gustu :). A żebyś widziała minę pani w perfumerii, jak opowiedziałam, do czego potrzebuję tej próbki... :ryk:

O rany, przyznałaś się????????? :ryk:
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Czw cze 06, 2019 16:36 Re: DT u Bastet. Kociątka: Hipka, Rysiu, Leoś :) - c.d.

ewkkrem pisze:
Bastet pisze:No to fajnie, że Ci przypadł do gustu :). A żebyś widziała minę pani w perfumerii, jak opowiedziałam, do czego potrzebuję tej próbki... :ryk:

O rany, przyznałaś się????????? :ryk:

Tak :) Na to ona, że uwielbia takie historie, i się razem uśmiałyśmy :lol:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Czw cze 06, 2019 16:38 Re: DT u Bastet. Kociątka: Hipka, Rysiu, Leoś :) - c.d.

No ... historia fajna i na Kamperka zebrała się "fajna" kwota, tylko Ty się wykosztowałaś :( .
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

[poprzednia][następna]