Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:Chcieli mi przełożyć badania na 19,30ale raczej by kot tyle na głodzie nie wytrzymal. I tak już od 8 nie je.
mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Chcieli mi przełożyć badania na 19,30ale raczej by kot tyle na głodzie nie wytrzymal. I tak już od 8 nie je.
chyba mogła zjeść rano śniadanie
Gosiagosia pisze:Ja zaglądam i kciuki trzymam.
U ludzi wystarczy 6 godzin na czczo.
MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Chcieli mi przełożyć badania na 19,30ale raczej by kot tyle na głodzie nie wytrzymal. I tak już od 8 nie je.
Rano jadła mięso i smaczki. i mleczko z Animondy piła.No ale to już 8 godzin jest. Ona przyzwyczajona że dostaje cos po powrocie Wołodii z pracytzn. Tabletkę i smaczka
Bastet pisze:Trzymam mocno kciuki za Bagirkę!![]()
mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Chcieli mi przełożyć badania na 19,30ale raczej by kot tyle na głodzie nie wytrzymal. I tak już od 8 nie je.
Rano jadła mięso i smaczki. i mleczko z Animondy piła.No ale to już 8 godzin jest. Ona przyzwyczajona że dostaje cos po powrocie Wołodii z pracytzn. Tabletkę i smaczka
a tu nic
MonikaMroz pisze:Jelitka Bagisi cud miod i malina. Praktycznie nie ma śladu po stanie zapalnym. Jedyne co jest to troszke za duzo tłuszczyku![]()
Kota wazy 5,35 kg
![]()
Inne wnętrzności tez ladnie.
Schodzimy z dawki sterydu i 1/2 tabl co drugi dzien
Moze za jakis czas nie trzeba bedzie wcale![]()
Bagisia na USG mega grzeczna. Po prostu nawet nie drgnęła ale na pobieraniu krwi juz tak łatwo nie bylo. Ona nie znosi tego. I nawet mnie lekka ząbkami chapnela bo juz sie wkurzyła![]()
Juz kotek zjadl saszetke. Bardzo glodna biedna. Zjadla pol. Za jakis czas dam jej reszte
Jestesmy zadowolone
Użytkownicy przeglądający ten dział: haaszek i 52 gości