Moje też dalej chcą pić głównie mleko mamy..

Głaski dla Twoich kotów i dla maleństw.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bastet pisze:Brawo Tynuś!!!![]()
Moje też dalej chcą pić głównie mleko mamy..Ale od dziś jestem twarda. Dwa posiłki to będzie baby pate. A w międzyczasie wołowe
MonikaMroz pisze:A te kociaki chcą zostac dłużej dziećmi i pić mlesio
Moja Bagi ostatnio tylko mleko bez laktozy 3,2%. Zwariował ten kot
mir.ka pisze:Bastet pisze:Brawo Tynuś!!!![]()
Moje też dalej chcą pić głównie mleko mamy..Ale od dziś jestem twarda. Dwa posiłki to będzie baby pate. A w międzyczasie wołowe
Ciekawe jak uda Ci się zmusić małe do zmiany menu jak one mają całodobowy dostęp do pysznej stołówki![]()
Wydaje mi się ,ze mleko matki jest wartosciowsze od takich gotowych posiłków, niech pije ile im tylko kotka pozwoli.
U mnie niestety za duzego wyboru nie ma
Bastet pisze:mir.ka pisze:Bastet pisze:Brawo Tynuś!!!![]()
Ciekawe jak uda Ci się zmusić małe do zmiany menu jak one mają całodobowy dostęp do pysznej stołówki![]()
Wydaje mi się ,ze mleko matki jest wartosciowsze od takich gotowych posiłków, niech pije ile im tylko kotka pozwoli.
U mnie niestety za duzego wyboru nie ma
Wiem... Ale ja je już powoli muszę przyzwyczajać też do innego jedzonka. One i tak w ogóle nie umieją gryźć tych kawałków musu... wszystko jeno liżą... Lizaczki jakoweś mi wyrosną..Dobrze, żeby powoli też się uczyły, że istnieje inne jedzonko, bo ich nigdy nie wydam do domków stałych, jak tak dalej pójdzie..
FElunia pisze:Ja znowu koszmarnie spóźniona witam się
Bastet pisze:U mnie jest identycznieTeż rozgniatam widelcem, i jeszcze mleczka w proszku dla kociąt dodaję, ale coraz mniej. Część jedzonko ląduje w pysiu, a część na kociaku, aletę drugą część z upodobaniem zlizuje z kociątka kocia mama - ja mam mycie z głowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości