Moderator: Estraven

mir.ka pisze:Jesteśmy i my![]()
aga66 pisze:Witam sie i ja z moimi kotkami. Pozdrawiamy gospodarzy serdecznie!
lucas 2014 pisze:Lady... ja zrobiłem się "miziastym kotki" dla naszego gościa". Duża mówi ... że może takiego pewnie miałem dawniej Dużego. To już ponad pięć lat temu.Mruczałem,
dawałem baranki
szukałem jego ręki
dałem się głasnąć (????). Sam nie wiem co się ze mną działo!!! Duża mówi, mój Duży musiał był starszym panem.
Jak ona śmie tak powiedzieć??? Lucas
Pewnie przygarnął Cię jak byłeś bardzo malutki i dlatego wszystkie przeżycia tak bardzo utrwaliły się w twojej psychice. A może obok opiekuna była też jakaś pani, która była dla Ciebie niedobra, nie lubiła kotów, przeganiała Cię, może nawet uderzyła? Musiałeś się jej bać i uciekłeś przed nią, żeby Cię nie skrzywdziła. A jak Twój opiekun, ten starszy pan, którego tak kochałeś, do którego się przytulałeś, w którego ramionach chroniłeś się przed złą panią - kiedy on odszedł za TM, ta niedobra kobieta bardzo źle Cię traktowała i w końcu wyrzuciła, albo sam uciekłeś? W schronisku przyjął Cię jakiś pracownik, był trochę podobny do Twojego opiekuna, więc przytuliłeś się do niego, dałeś pogłaskać, a on w odpowiedniej rubryce wpisał - oswojony, przytulasty. I taki opis przeczytała Twoja Duża... Duża, która bardzo Cię kocha, ale zawsze kojarzyła Ci się z tą złą panią, ktora może skrzywdzić, więc trzeba się bronić, zachować dystans, nie dać się dotknąć. Dlatego tak przylgnąłeś do Młodego, który Cię zdradził
Bo Ty jesteś miziakiem Lucasku, pragniesz tego, tylko do przytulania musisz mieć opiekuna
To smutne dla Dużej, ale ona zrozumie, bo Cię kocha. I może będzie jej łatwiej, jak zrozumie, że Ty po prostu nie możesz inaczej MaryLux pisze:sik pstryk
Ewa L. pisze:Też się przywitamy na nowym wąteczku - Duża z Zuzią i Polą.![]()
![]()
jolabuk5 pisze:Ewa L. pisze:Też się przywitamy na nowym wąteczku - Duża z Zuzią i Polą.![]()
![]()
Zuziu, Polu i ciociu, fajnie, że jesteście![]()
Sabcia

Ewa L. pisze:jolabuk5 pisze:Ewa L. pisze:Też się przywitamy na nowym wąteczku - Duża z Zuzią i Polą.![]()
![]()
Zuziu, Polu i ciociu, fajnie, że jesteście![]()
Sabcia
Jakby miało nas braknąć Sabciu![]()
![]()
Zuzia to jakby Rodzina
Ja trochę zjadłem, trochę się pobawilłem z Dużą i dałem się wyczesać
Użytkownicy przeglądający ten dział: jolabuk5, pibon i 15 gości