shira123 pisze:poprosze zegarek z kolorowymi kotami i ksiazke ''uwieziona we snie''
prosze przypomnij mi w niedziele o wplacie na maila aneszka@vp.pl bo rzadko jestem na forum
Zycze Ci wszystkiego dobrego i pozdrawiam!
Agnieszka
Dziękujemy

Moderator: Moderatorzy
shira123 pisze:poprosze zegarek z kolorowymi kotami i ksiazke ''uwieziona we snie''
prosze przypomnij mi w niedziele o wplacie na maila aneszka@vp.pl bo rzadko jestem na forum
Zycze Ci wszystkiego dobrego i pozdrawiam!
Agnieszka
Koki-99 pisze:Przesyłka odebrana, bardzo dziękuję![]()
Trzymam kciuki za Ciebie. Też miałam kartę DILO i po dokładnej diagnostyce okazało się, że niepotrzebnie. Oby w Twoim przypadku też tak było. Jesteś potrzebna zwierzakom i nam, bo Twoje bazarki zawsze są ciekawe.
Koki-99 pisze:Będzie dobrzeA kotami niech się inni zajmą, np. p. sprzątaczka, Ty masz dość swoich. Wiem, że ciężko odmówić pomocy, gdy się ma poziom empatii taki jak Ty, ale teraz musisz pomyśleć o sobie.
Koszulka f jakie ma wymiary?
Tyiga pisze:Do mnie dotarło w czwartek wszystko, byłam na wyjeździe, więc wczoraj obejrzałam - wszystko przepiękne
Koki-99 pisze:Będzie dobrzeA kotami niech się inni zajmą, np. p. sprzątaczka, Ty masz dość swoich. Wiem, że ciężko odmówić pomocy, gdy się ma poziom empatii taki jak Ty, ale teraz musisz pomyśleć o sobie.
Koszulka f jakie ma wymiary?
andorka pisze:Czy naklejki łapki 3D jeszcze dostępne? Jeśli tak chciałabym czerwoną i srebrną
Koki-99 pisze:Tak myślałam, więc nawet nie śmiałam się przypominaćDobrze, że jesteś
andorka pisze:Cześć,
ja mam chyba problemy z czytaniem albo myśleniem![]()
czy to jest 4-pak łapek czy po 1 szt za 10 zł?
Anka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości