Zuniu, ja dziś jadłam ładnie, w południe i wieczorem zjadlam po 6-7 past, wieczorem jeszcze coś chciałam, ale Duża nie zgadła co Senny dzień dziś był, trochę padało i nawet krótko była burza. Sabcia
Rano nie jadłam, ale jak Duża wróciła, to zjadlam 14 past, Duża godzinę musiała siedzieć przy tym karmieniu A teraz sobie śpię! Sabcia Caly czas trzymam lapki za ciocię Anna2016, nawet przez sen trzymam!
Jestes taka kochana Sabuniu i Pralinko i Kubusiu i Klusiu i Sylwusiu. Nie chce zapeszać, po unidoxie rzadziej pobolewa, poczekajmy jeszcze trochę aby się uspokoić.... Mocno Was Kotki i Kocurki całuję w noski i w pysie ciocia
Pralciu, Zuniu, ja dziś jadłam troszkę saszetki i troszkę musiku, i troszkę osadu z napoju miamorka. Past nie chciałam. Reszta kotków też ładnie zjadła, Duża się cieszyła, bo zaspała A jak Wasze jedzonko dziś? Ciociu Anna2016, dalej trzymam łapki za Ciebie! Miaudobrego dnia dla wszystkich! Sabcia
To ładnie zjadłaś Sabuniu jak na poranek U mnie na razie jako-tako, po 3ciej dawce unidoxu, zobaczymy jak będzie w ciągu dnia, może nie będzie potrzeby żeby iść do szpitala na badania..... Miau, tu Zunia, serdecznie pozdrawiam Cię Sabciu, i moich Kocich Przyjaciół