Oby ciepełko przyszło też do was

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Wiosna powoli przywleka się nad morze. Dzisiaj całkiem ciepło, na zakupy poszłam w polarku a nie w kurtce. Jedyne co to może padać, ale to się przeżyje.
Oby ciepełko przyszło też do was
MalgWroclaw pisze:U nas się chodzi "w krótkim rękawku".
Ewa L. pisze:MalgWroclaw pisze:U nas się chodzi "w krótkim rękawku".
Dzisiaj u nas też. Naprawdę w końcu był ciepły dzień.
Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:MalgWroclaw pisze:U nas się chodzi "w krótkim rękawku".
U nas rano lało i była burza. Później zrobiło się ciepło. Oby tak dalej.
Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:MalgWroclaw pisze:U nas się chodzi "w krótkim rękawku".
MaryLux pisze:Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:MalgWroclaw pisze:U nas się chodzi "w krótkim rękawku".
u mnie nie było burzy
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:MalgWroclaw pisze:U nas się chodzi "w krótkim rękawku".
u mnie nie było burzy
Ja nie słyszałam ale mam dziś do mnie dzwoniła i mówiła.
Ewa L. pisze:Dziś zapowiada się ładny dzień choć koło 15 zapowiadają burzę. Dziś dziewczyny nie dały mi od 6 spać . Pola kokosiła mi się w nogach albo ciągle wyłaziła na balkon a Zuzia przyszła na poduszkę na mizianko i jak tu człowieku pośpisz w niedzielę.
Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Dziś zapowiada się ładny dzień choć koło 15 zapowiadają burzę. Dziś dziewczyny nie dały mi od 6 spać . Pola kokosiła mi się w nogach albo ciągle wyłaziła na balkon a Zuzia przyszła na poduszkę na mizianko i jak tu człowieku pośpisz w niedzielę.
U mnie Hugo i Pusia od 6.00 też dały koncert... Jeść![]()
Ewa L. pisze:Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Dziś zapowiada się ładny dzień choć koło 15 zapowiadają burzę. Dziś dziewczyny nie dały mi od 6 spać . Pola kokosiła mi się w nogach albo ciągle wyłaziła na balkon a Zuzia przyszła na poduszkę na mizianko i jak tu człowieku pośpisz w niedzielę.
U mnie Hugo i Pusia od 6.00 też dały koncert... Jeść![]()
One jakieś specjalnie głodne nie były ale polatać i pomiziać się chciały. Kotek karze człowiek musi.
Ewa L. pisze:Dziś zapowiada się ładny dzień choć koło 15 zapowiadają burzę. Dziś dziewczyny nie dały mi od 6 spać . Pola kokosiła mi się w nogach albo ciągle wyłaziła na balkon a Zuzia przyszła na poduszkę na mizianko i jak tu człowieku pośpisz w niedzielę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 61 gości