Kubuś dziękuję kotulku za Twoje zdjęcie. Ty też lubisz plamy słońca Ciocia pamięta o Tobie i bardzo I mocno pozdrawia całą Wasza kocio-ludzka rodzinkę i przesyła ciepłe myśli dla Twojej Duzej
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Kubusiu, dopiero teraz zobaczyłam Twoją piękną fotografię! Wyglądasz tak poważnie i statecznie, jak przystało na żonatego kocurka I masz taki słoneczny odcień footerka
Pralcia i Ciocia MalgWroclaw. Przesyłam wam cieplutkie mruczenie, ciepłe myśli to niech Duża wysyła. I lizam was po noskach i uszkach. Książniczka Ofelja
Nie, Kubuś wygląda ładnie. Tylko pisałaś, że Sylwuś je bardzo dobrze i Klusia też a o Kubusiu nie pamiętam. I dlatego zapytałam. Bo Pralcia to wiem, że marnie
Kubuś wygląda jakby miał chudy pyś. Ale wiem, że to taka "uroda" niektórych kotów Nawet jak są papuśne na kociałku, to pyś szczuplutki.
Dzisiaj Ofelia mogłaby się apetytem podzielić z Pralcią. Na obiad zjadła sporo leszcza, a później dojadła mięskiem. A wieczór się jeszcze nie skończył.
Dostałam tabletkę, po ośmiu dniach. Zjadłam trochę, ale nie chciałam tabletki i wyrywałam się Pralcia
Lubię jeść, nie jestem chudy, ale gruby też nie jestem. Duża mówi, że jakbym nie miał takiego miaucharakterystycznego pysia, to bym się nie znalazł. A znalazłem się i wróciłem do dużej, mam tu moją Klusię Kubuś