Jak tam, Marysiu MB od Ofelki, chcesz być matką chrzestną Hipki?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bastet pisze:Ogólnie pellet chyba kłuje w łapki... U mnie teraz to tylko awaryjnie, póki Benek nie przyjdzie...
Jak tam, Marysiu, chcesz być matką chrzestną Hipki?Tato Dropsie zgadzasz się?
Bastet pisze:Tak tak, Hipcia to Twoja nowa córeczkaŚwietne imię, naprawdę!
I mam też już jakieś takieś plany co do chłopaków, ale jeszcze biję się z myślami...
Droluś...
Może Luśdrop?
ewkkrem pisze:Bastet pisze:Tak tak, Hipcia to Twoja nowa córeczkaŚwietne imię, naprawdę!
I mam też już jakieś takieś plany co do chłopaków, ale jeszcze biję się z myślami...
Droluś...
Może Luśdrop?
Proszę nie mylić z Trolusiem.
Nooo, nie wiem czy matka wirtualna może być matką chrzestną![]()
Drops.
Bastet pisze:ewkkrem pisze:Bastet pisze:Tak tak, Hipcia to Twoja nowa córeczkaŚwietne imię, naprawdę!
Droluś...
Może Luśdrop?
Drops.
Ale to inna matka chrzestna! Inna! Ona wymyśliła to imię!
ewkkrem pisze:Bastet pisze:ewkkrem pisze:Bastet pisze:Tak tak, Hipcia to Twoja nowa córeczkaŚwietne imię, naprawdę!
Droluś...
Może Luśdrop?
Drops.
No to jak Lusia wymyśliła to imię to ona JUŻ JEST matką chrzestną. Chce, czy nie. Jak Hipcia wyrośnie na grubasa, to, to będzie wina Lusi
.
Drops.
Bastet pisze:Tak tak, Hipcia to Twoja nowa córeczkaŚwietne imię, naprawdę!
Droluś...
Może Luśdrop?
ewkkrem pisze:Bastet pisze:ewkkrem pisze:Bastet pisze:Tak tak, Hipcia to Twoja nowa córeczkaŚwietne imię, naprawdę!
Droluś...
Może Luśdrop?
Drops.
No to jak Lusia wymyśliła to imię to ona JUŻ JEST matką chrzestną. Chce, czy nie. Jak Hipcia wyrośnie na grubasa, to, to będzie wina Lusi
.
Drops.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 102 gości