alessandra pisze:mir.ka pisze:a mi robótek na żywo nie pokazała, a nóż bym się skusiła
e no wspomniałam, jeno Pani myślałaś,że tylko dla kaszojadów , a ja tym razem nie
chyba nie dosłyszałam

tylko wiedziałam ,że cos się dzierga

alessandra pisze:mir.ka pisze:a mi robótek na żywo nie pokazała, a nóż bym się skusiła
e no wspomniałam, jeno Pani myślałaś,że tylko dla kaszojadów , a ja tym razem nie

mir.ka pisze:alessandra pisze:mir.ka pisze:a mi robótek na żywo nie pokazała, a nóż bym się skusiła
chyba nie dosłyszałam
tylko wiedziałam ,że cos się dzierga

Rozbierane świeczniki... na randkę
 Rozbierane świeczniki... na randkę  
Atta pisze:Ubranka na świeczniki maja nawet guziczkiRozbierane świeczniki... na randkę

, bardzo dziekuję za zdjęcia
  , bardzo dziekuję za zdjęcia   , miód na serducho, jesli koti zadowolone
 , miód na serducho, jesli koti zadowolone   

i kłaniaj się Czikicie modelowanie , coś mi sie zdaje,że trzeba będzie nad jakąś gażą dla dziewczyny pomysleć,bardzo profesjonalnie podeszła  do tematu , choc i fotograf zapewne miał w tym swój niemały udział.
 i kłaniaj się Czikicie modelowanie , coś mi sie zdaje,że trzeba będzie nad jakąś gażą dla dziewczyny pomysleć,bardzo profesjonalnie podeszła  do tematu , choc i fotograf zapewne miał w tym swój niemały udział.   

jeno zapytaj jak na pw
 jeno zapytaj jak na pw   

zapraszam https://www.etsy.com/pl/listing/6923467 ... e_active_2
 zapraszam https://www.etsy.com/pl/listing/6923467 ... e_active_2

Zaczynam sie zastanawiać czy aby nie przybędzie Ci kto nowy w rodzinie, bo tyle tego drobiazgu produkujesz. Stałaś się niezmiernie kreatywna w temacie
  Zaczynam sie zastanawiać czy aby nie przybędzie Ci kto nowy w rodzinie, bo tyle tego drobiazgu produkujesz. Stałaś się niezmiernie kreatywna w temacie  
Atta pisze:Łoo Jessooo jakie cudneZaczynam sie zastanawiać czy aby nie przybędzie Ci kto nowy w rodzinie, bo tyle tego drobiazgu produkujesz. Stałaś się niezmiernie kreatywna w temacie
 ale faktycznie pojawiła sie mała Zuzia u mojego chrześniaka i jakos tak wyszło
  ale faktycznie pojawiła sie mała Zuzia u mojego chrześniaka i jakos tak wyszło   muszę sie wkupić, to będę miała model
 muszę sie wkupić, to będę miała model   a fajnie sie robi , bo to małe
 a fajnie sie robi , bo to małe  
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości