Prosze o Zamkniecie Wątku , dziekuję

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Pon maja 06, 2019 16:05 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka

alessandra pisze:
mir.ka pisze:a mi robótek na żywo nie pokazała :placz: , a nóż bym się skusiła :(

e no wspomniałam, jeno Pani myślałaś,że tylko dla kaszojadów , a ja tym razem nie :kotek:

chyba nie dosłyszałam :(
tylko wiedziałam ,że cos się dzierga :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto maja 07, 2019 13:37 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka

mir.ka pisze:
alessandra pisze:
mir.ka pisze:a mi robótek na żywo nie pokazała :placz: , a nóż bym się skusiła :(

e no wspomniałam, jeno Pani myślałaś,że tylko dla kaszojadów , a ja tym razem nie :kotek:

chyba nie dosłyszałam :(
tylko wiedziałam ,że cos się dzierga :wink:

praktycznie cały czas , bo jako chomik "promocyjny" zakupiłam włóczkę w sporej ilości własnie ze względu na niską cenę, ale tylko taką na letni wyroby , w dotyku miła, ale raczej chłodząca niz grzejąca , na kocyki sie nijak nie nadaje , miałam jeszcze po kłębku dziecięcego akrylu , szaleństwa nie ma, ale wyszły takie dwa małe cusie

kocyk w cętki bardzo lużna nitka , leciutki , miły taki kaurat na chłodniejsze dni letnie
Obrazek
Obrazek

https://www.etsy.com/listing/690579922/ ... e_active_1

i mały poddupniczek , naprawde wąski , pokrowiec z jednej nitki, cieńki zatem , raczej letki przewiewny :kotek:

https://www.etsy.com/listing/704418419/ ... e_active_4

więcej zdjęć oraz opisy na etsy , za pól ceny , tradycyjnie , jesli ktos z miauowiczów zechciałby dla futerka :201461

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto maja 07, 2019 16:31 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka

alessandra pisze:pokuszę Was trochę :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

lampiony polecam
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto maja 07, 2019 21:13 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka.bawełniane ściereczki, m

Ubranka na świeczniki maja nawet guziczki :love: Rozbierane świeczniki... na randkę :ryk:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Śro maja 08, 2019 12:46 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka.bawełniane ściereczki, m

Atta pisze:Ubranka na świeczniki maja nawet guziczki :love: Rozbierane świeczniki... na randkę :ryk:

jak zwykle pomysły masz przednie :ok:

Obrazek

zapraszam na bazarek dla Kiwusi viewtopic.php?f=20&t=191111

alessandra

Post » Nie maja 12, 2019 18:04 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka...bazarek dla Kiwi

Jak była randka, do której Atta zachęcała, robimy krok w przyszłośc i oferujemy ...

Obrazek

:mrgreen:

a dla kotka na przekupienie

Obrazek

alessandra

Post » Nie maja 12, 2019 18:10 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka...coś nowego

Kupiłam zielone cuda, Czykita prezentuje, a wcześniejsze czerwone i nowe zielone pokazuje pacjent Kruszonek.
POLECAM!!!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon maja 13, 2019 10:01 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka...coś nowego

Pięknie sie futerka prezentują :1luvu: , bardzo dziekuję za zdjęcia :1luvu: , miód na serducho, jesli koti zadowolone :ok:

Wielkie kciuki nieustające trzymamy za Kruszonka :ok: :ok: :ok: i kłaniaj się Czikicie modelowanie , coś mi sie zdaje,że trzeba będzie nad jakąś gażą dla dziewczyny pomysleć,bardzo profesjonalnie podeszła do tematu , choc i fotograf zapewne miał w tym swój niemały udział. :ok: :1luvu:

alessandra

Post » Śro maja 15, 2019 13:49 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka...coś nowego

Dziś oferujemy dla kociaków z futrem i bez :wink:

1.mata wielce odstresowująca chyba,że kot sie wkurzy, bo sznurka nie złapie :mrgreen:

dla miauowiczów za pól ceny etsy :wink: jeno zapytaj jak na pw :ok:

ObrazekObrazek

2.oraz wielkiej słodyczy paltocik na zamówienie z wyborem koloru -wymiary podane w opisie, jest takze w j. polskim :) zapraszam https://www.etsy.com/pl/listing/6923467 ... e_active_2

wysyłka gratis

ObrazekObrazek

alessandra

Post » Czw maja 16, 2019 22:27 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka...becik, mata i płaszczy

Łoo Jessooo jakie cudne :love: Zaczynam sie zastanawiać czy aby nie przybędzie Ci kto nowy w rodzinie, bo tyle tego drobiazgu produkujesz. Stałaś się niezmiernie kreatywna w temacie :mrgreen:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Pt maja 17, 2019 9:58 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka...becik, mata i płaszczy

Atta pisze:Łoo Jessooo jakie cudne :love: Zaczynam sie zastanawiać czy aby nie przybędzie Ci kto nowy w rodzinie, bo tyle tego drobiazgu produkujesz. Stałaś się niezmiernie kreatywna w temacie :mrgreen:

ja juz po wieku produkcyjnym :ryk: ale faktycznie pojawiła sie mała Zuzia u mojego chrześniaka i jakos tak wyszło :wink: muszę sie wkupić, to będę miała model :lol: a fajnie sie robi , bo to małe :)

alessandra

Post » Czw maja 23, 2019 11:10 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka...becik, mata i płaszczy

kolory natury i miękkość w temacie :)
Powyżej Czikita i Kruszonek pięknie prezentują zastosowanie :1luvu:
Maj pogodą nas nie rozpieszcza, zatem zapraszam koty na zakupy :) :kotek:

Obrazek
ObrazekObrazek

alessandra

Post » Czw maja 30, 2019 16:30 Re: Miękki i kolorowy świat Tulinka...kolory natury

a co powiecie na grube ręczniczki bawełna z akrylem, dzieki domieszce akrylu, szybciej schna i nie traca formy :)
ObrazekObrazek

alessandra

[poprzednia][następna]